Sådan uploades billeder til computeren fra en scanner

Scanneren giver en enkel og effektiv måde at digitalisere papirkopier af fotos og billeder og uploade dem til din computers harddisk. At have digitale kopier af høj kvalitet af dine vigtigste fotos vil give et sikkerhedsnet, hvis nogle af dine billeder bliver beskadiget eller ødelagt. Opbevar alle dine uploadede fotos i en let identificerbar mappe, og sørg for at give dem genkendelige filnavne, der er beskrivende for fotografiet.

Trin 1

Installer alle drivere eller programmer på din computer, der er nødvendige for at betjene din scanner. De fleste scannere leveres med en installations-cd eller dvd, der har den nødvendige software; Læs brugsanvisningen grundigt og følg instruktionerne.

Trin 2

Tilslut scanneren til din computer ved hjælp af ledningen, der fulgte med scanneren. Normalt vil dette enten være et USB-kabel eller et 30-polet stik (normalt til ældre computere fremstillet før 2000). Sæt ledningen i; din computer vil angive, at den er korrekt forbundet med en lille besked eller dialogboks.

Trin 3

Åbn din scanners software på computeren. Afhængigt af den scannermodel, du har, og det program, den bruger, vil den nøjagtige metode til at starte din scanner og uploade fotos variere lidt, men følg instruktionsmanualen for at tænde den. Vælg "File" og vælg "Scan new item". Vælg den ønskede mappe til at gemme billeder, når programmet beder dig om at vælge et bibliotek.

Anbring forsigtigt det foto, der skal scannes, med forsiden nedad på scannerglaspladen. Luk låget langsomt. Tryk på scanningsknappen enten på scanneren eller i din computers software. Pas på ikke at bevæge eller skubbe dit skrivebord eller scanner på nogen måde, mens billedet scannes, da dette kan resultere i mangler. Når scanningen er udført, skal du åbne scannerens låg og fjerne billedet. Gentag processen for hvert efterfølgende foto.