Sådan sættes musik på en iPod Nano 3. generation

Apples iPod Nano 3. generation er medlem af den meget succesrige iPod-familie og er kendt for at være kortere og mere stout end andre modeller. Introduceret i september 2007 har Nano 3rd Generation en kapacitet på 4 GB eller 8 GB, som kan rumme henholdsvis 800 eller 1600 sange. På 2 inches var skærmen på 3. generations model større end alle andre tidligere iPods. På samme måde var rullehjulet mindre end på andre modeller for at give plads til den større skærm.

Trin 1

Sådan sættes musik på en iPod Nano 3. generation

Installer iTunes-software på din computer. 3. generation af iPod Nano kræver en Mac med OS X.4 eller en nyere version, eller Windows XP eller Vista. Hvis softwaren ikke er installeret på din computer, kan du downloade den fra Apples websted.

Trin 2

Sådan sættes musik på en iPod Nano 3. generation

Indlæs musik i dit iTunes-bibliotek. Du kan importere musik fra cd'er eller downloade købt musik fra en onlineforhandler. Når du har sat noget musik i dit iTunes-bibliotek, er du klar til at slutte din iPod til din computer og indlæse musikken på den.

Trin 3

Apples iPod Nano 3. generation er medlem af den meget succesrige iPod-familie og er kendt for at være kortere og mere stout end andre modeller. Introduceret i september 2007 har Nano 3. generation en kapacitet på 4 GB eller 8 GB, som kan rumme henholdsvis 800 eller 1600 sange. På 2 inches, skærm ...

Slut din iPod til din computer med USB-synkroniseringskablet. Dette starter iTunes, og du vil se din iPod opført i venstre sidebjælke i iTunes-vinduet.

Trin 4

trin, ycomputer, afspilningslister, synkronisering, nard, skærm, indlæs, bibliotek, connectrpod, synkronisering, vil, tleft, sidebar, titunes, vindue

Par din iPod med din computer, hvis du ikke allerede har gjort det. Hvis det er en helt ny iPod, skal du følge vejledningen for at konfigurere iPod'en og registrere den hos Apple. Hvis du har synkroniseret det med en anden computer, får du besked om, at den er knyttet til et andet iTunes-bibliotek. I dette tilfælde har du mulighed for at skubbe det ud eller omformatere det (som gendanner det til de originale fabriksindstillinger) og parre det med din computer.

Trin 5

Sådan sættes musik på en iPod Nano 3. generation

Sæt musikken på din iPod. Du kan vælge at få din musik automatisk synkroniseret, når din iPod er tilsluttet (bedst når hele dit bibliotek kan passe på din iPod) eller manuelt administrere din musik. Hvis du manuelt administrerer dit bibliotek, skal du blot vælge en sang eller gruppe af sange og trække den til iPod-ikonet i venstre sidebjælke i iTunes-vinduet, overføre musikken til din iPod.

Sådan sættes musik på en iPod Nano 3. generation

Forenkle synkronisering ved at oprette afspilningslister (vælg Ny afspilningsliste under Fil) og konfigurere din iPod til automatisk at synkronisere afspilningslister. Du kan gøre dette ved at vælge iPod-ikonet i iTunes, vælge på fanen Musik og kontrollere Synkroniser musik og kontrollere, hvilke afspilningslister du vil synkronisere.