Sådan åbnes .Jsp

.JSP filtypen angiver, at filen er en "JavaServer-side" (JSP). JSP-filer er tekstdokumenter, der indeholder kildekode til dynamisk generering af indhold i forbindelse med en specialserver kaldet en "servletcontainer." Kildekoden er en kombination af en skabelon og JSP-elementer. Skabelonen består af Hypertext Markup Language (HTML), Extensible Markup Language (XML), Scalable Vector Graphics (SVG) eller enhver anden markering, der kan udtrykkes i almindelig tekst. JSP-elementerne er tags, der starter med "<%" og slutter med "%>," og indeholder direktiver, udtryk eller Java-programmeringssprogkode.

Windows

Åbn Windows "Start" -menuen. Vælg "Notesblok" i mappen "Tilbehør" i "Alle programmer."

Åbn menuen "Filer", og vælg "Åbn ..." Et standardfilvælgervindue åbnes.

Vælg "Alle filer" i menuen "Filer af typen" nederst i vinduet.

Vælg mappen, drevet, enheden eller placeringen af ​​JSP-filen under menuen "Se i". Naviger til undermappen, der indeholder JSP-filen, ved at dobbeltklikke på de mapper, der vises i hovedpanelet, indtil du har fundet filen.

Klik på filen for at vælge den. Klik på "Åbn" for at åbne filen i Notesblok.

Linux og Unix

Åbn et terminalvindue fra menuen til din desktop-applikation.

Indstil din aktuelle arbejdsmappe til den mappe, der indeholder JSP-filen. For eksempel, hvis filen er i mappen "/ srv / www / webapps", skal du skrive kommandoen "cd / srv / www / webapps" og trykke på "Enter" -tasten.

Åbn filen i vi ved at skrive "vi" efterfulgt af filnavnet og trykke på "Enter" -tasten. Hvis din fil f.eks. Hedder "hello.jsp", skal du køre kommandoen "vi hello.jsp".

Mac OS X

Åbn et "Finder" -vindue, og vælg "Applications" under "Places" i panelet til venstre. Start TextEdit ved at dobbeltklikke på "TextEdit" i hovedpanelet.

Åbn menuen "Filer", og vælg "Åbn ..." Et standardfilvælgervindue åbnes.

Klik på enheden, stedet, mappen eller placeringen af ​​JSP-filen i venstre side af vinduet. Naviger til undermappen, der indeholder JSP-filen, ved at klikke på de mapper, der vises i de højre paneler, indtil du har fundet filen.

Klik på filen for at vælge den. Klik på "Åbn" for at åbne filen i TextEdit.

Tips

Kodeeditorer og integrerede udviklingsmiljøer (IDE) giver typisk specielle funktioner, såsom syntaksfremhævning og automatisk afslutning. Hvis du planlægger omfattende redigeringer af din JSP, kan en kodeditor eller IDE, såsom Dreamweaver eller Eclipse, gøre din opgave lettere.

Advarsler

Tekstbehandlingssoftware (som Microsoft Word, WordPerfect og Open Office Writer) er designet til at oprette formaterede dokumenter. Brug af tekstbehandlingssoftware til at redigere dine JSP-filer kan utilsigtet beskadige din JSP-side ved at tilføje formatering og andre elementer, der ikke er gyldige JSP-kildekode. Brug kun en teksteditor eller kildekodeditor til at få vist og redigere dine JSP-filer.