CDMA iPhone bliver testet, indeholder SIM-kort slot?

Ifølge en nylig ubekræftet rapport er CDMA iPhone, kaldet "iPhone 3, 2" i øjeblikket i "field test stage" og indeholder overraskende nok en SIM-kortspor.

Hvad betyder det præcist? Visse nemmere produktionslinjer til Apple. Og måske vil fremtidige iPhones kunne bruge hvad som helst transportør, de vil have. Tilføjelsen af ​​en SIM-kortspor ville også gøre denne nye iPhone bedre til global roaming, hvor du bare kan købe et nyt SIM-kort til den lokale service (selv om en amerikansk købt iPhone stadig skal låse op).

Rapporten kommer fra BoyGeniusReport.com:

IPhone 3, 2 kan være den mytiske CDMA + GSM / HSPA-enhed, der ville understøtte Verizon, AT & T og de andre nuværende verdensomspændende iPhone 4-bærefrekvenser. Mid-cycle opdatering ville bringe et opdateret antenne design til den nuværende iPhone 4 og bringe CDMA-kompatibilitet; I det væsentlige ville Verizon Wireless-abonnenter have samme enhed som AT & T-abonnenter.

BGR har en rimelig nøjagtig historie om lækager og nyheder, men som altid er det bare rygter, så tag oplysningerne med et saltkorn. Debatten handler virkelig om, hvorvidt den kommende CDMA iPhone vil indeholde en SIM-kortspor, næsten alle er enige om, at iPhone snart vil være tilgængelig på Verizon. Nylige rapporter fra Wall Street Journal og New York Times tyder på, at Verizon iPhone-udgivelsesdatoen nærmer sig hurtigt, med de mest pålidelige kilder, der siger, at det kan komme så tidligt som i januar 2011.

BGR-rapporten indikerer også, at den næste iPhone 5 er i øjeblikket i teknisk verifikationsfase. De fleste analytikere forventer en opdatering til iPhone 4 før udseendet af iPhone 5.