Sådan omformateres en Toshiba-satellitharddisk

Omformatering af en computers harddisk er en af ​​de ting, du håber aldrig at skulle gøre, men desværre kan dette være uundgåeligt. Nogle gange efterlader en særlig grim virus din computer så slået og forslået, at en komplet omformatering er den eneste løsning. Eller måske vil du bare rydde alle dine data. Når du omformaterer drevet på din Toshiba Satellite, sletter du drevet fuldstændigt, inklusive operativsystemet. Derfor er det bydende nødvendigt, at du har de rigtige Windows-installationsdiske.

Trin 1

Sikkerhedskopier dine data. Omformatering af drevet sletter alle data fuldstændigt, så hvis din computer indeholder vigtige dokumenter eller filer, er det vigtigt at sikkerhedskopiere dem til en ekstern harddisk.

Trin 2

Indsæt Windows-disken, og genstart computeren. Når computeren starter, skal du trykke på en vilkårlig tast (når du bliver bedt om det) for at starte til installationsdisken.

Trin 3

Følg vejledningen på skærmen for at starte installationen af ​​Windows. Til sidst vil en skærm spørge dig, hvor du vil installere Windows. Fremhæv C: -drevet, og tryk på "D" for at slette den aktuelle Windows-installation. Tryk på "L" for at bekræfte.

Trin 4

Vælg det nyligt tildelte rum, og tryk på "C" for at oprette en ny partition. Indstil størrelsen på det nye drev, som du vil. Vælg NTFS som filsystem for det omformaterede drev. Tryk på "Enter" for at formatere.

Fortsæt med Windows-installationen, indtast de nødvendige oplysninger efter anmodning (tidszone, region, computernavn). Når installationen er afsluttet, har du et nyligt formateret drev med en ny kopi af Windows på din Toshiba Satellite-computer.