Fordele og ulemper ved online spil

Internettet har været et spilmedium næsten lige så længe det har eksisteret, da tidlige brugere hurtigt tilpassede e-mail- og nyhedsgruppeteknologi til at skabe onlineversioner af klassiske brætspil eller rollespil. Siden begyndelsen af ​​2000'erne har væksten af ​​bredbåndsinternet bragt nye generationer af spillere online; faktisk kan du slet ikke spille nogle moderne spil som Titanfall offline. Mens der er mange fordele ved onlinespil, har det en snuskende mave.

Spil med venner

Mere end noget andet har onlinespil bragt spillere sammen og smedet folk med en fælles interesse i et samfund. Uanset om det er samarbejdsvilligt eller konkurrencedygtigt, gør online-spil det meget lettere for spillere at lege med deres venner eller skabe nye. Guildmates kan spille sammen i et online rollespil eller sportsrivaler tester deres færdigheder, selvom de bor tusindvis af miles fra hinanden. Venskaber kan udvikles i onlinespil mellem mennesker, der ellers aldrig ville have mødt. Nyere forskning viser endda, at børn, der spiller onlinespil, er mere tilbøjelige til at udvikle positive holdninger til mennesker fra andre lande og kulturer.

Dårlig opførsel

Dette betyder ikke, at online-samfundet er sødme og positive holdninger: anonymitet, et anspændt konkurrencemiljø og en lav adgangsbarriere kan tilskynde til dårlig opførsel blandt nogle spillere, herunder både forstyrrende gameplay som sorg og voldelig eller skræmmende uden for spilbeskeder. I nogle ekstreme tilfælde kan dette omfatte mobning eller trusler. Spilproducenter og samfundsmoderatorer gør deres bedste for at begrænse denne form for adfærd, men det plager stadig nogle onlinesamfund. Heldigvis tilbyder de fleste spil en måde at ignorere eller dæmpe andre spillere på, hvis du støder på en spænding af fornærmelser.

Hele nye genrer

Onlinespil har muliggjort gruppespil i en aldrig før set skala og gydt helt nye genrer; MMORPGs fordybende verdener og den uendelige kreativitet i open-world-spil ville aldrig have været mulig uden online-spil. De første MMORPG'er udviklede sig fra ældre RPG'er i 1990'erne og startede virkelig, når bredbåndsforbindelser til hjemmet begyndte at blive almindelige. Mens nogle tidlige onlinespil blev eftertanke boltet på singleplayerspil, er online multiplayer-spillet nu en vigtig genre for sig selv.

Forbindelsesproblemer

Moderne onlinespil er normalt en meget glat oplevelse, men teknologien har stadig sine grænser. Små forsinkelser i internetforbindelser kan resultere i "forsinkelse", en forsinkelse mellem når du trykker på en knap, og handlingen sker i spillet. I inputfølsomme spil som førstepersonsskydere eller kampspil er denne lille forsinkelse forskellen mellem sejr og nederlag.

Koste

Internetforbindelsesafgifter kan hurtigt tilføjes, når du spiller online: Spillere, hvis internetudbydere pålægger datahætter, kan finde ud af, at de hurtigt bruger deres båndbredde. Spillere kan også være nødt til at betale månedligt for online-konti eller bruge penge pr. Vare på køb i spillet, og omkostningerne kan tilføjes hurtigt for intetanende spillere.

Konkurrencedygtige samfund

Konkurrerende spillere er blandt de største modtagere af online spil. Tidligere var de fleste spillers kendskab til den konkurrenceprægede scene begrænset til en lokal gruppe som en arkade eller en universitets gamingklub. Onlinespil - hjulpet af andre onlineværktøjer som Twitch og YouTube - har gjort det muligt for konkurrencedygtige spillere at dele strategier og analysere gameplay som aldrig før, hæve standarden for spil til et nyt niveau og skabe en helt ny branche af professionelle konkurrencedygtigt spil. Der er dog en ulempe ved dette boom, da nye spillere ofte kan finde det høje niveau af spil, der kræves af konkurrencedygtige spillere, skræmmende og måske ikke engang forsøger at spille online.