Sådan tilsluttes to Wii-konsoller

Elementer, du har brug for

  • Bredbåndsinternetforbindelse

  • Nintendo Wi-Fi Connection-spil

Nintendo Wii har mange underholdende funktioner, herunder muligheden for at forbinde flere Wii-systemer fra hele verden via Internettet via Wi-Fi. Når du er tilsluttet, kan du sende fotos, beskeder og lege med venner fra hvor som helst i verden. Nogle af de bedste spil til Wii er gjort endnu bedre, når du kan udfordre dine venner, uanset hvor de måtte være. Inden for få minutter efter opsætning vil du være i stand til at oprette forbindelse til enhver Wii i verden til et hurtigt spil Mario Kart eller et andet spil.

Vælg Wii-logoet i nederste venstre hjørne af hovedmenuen, der skal føres til konsolens indstillinger. En Wi-Fi-forbindelse er nødvendig for at forbinde to Wii-konsoller.

Tryk på "Wii-indstillinger", og rul til "Internet" -indstillingen. Derfra skal du klikke på "Forbindelsesindstillinger".

Vælg et af de tilgængelige valg, og bekræft indstillingen "Trådløs forbindelse". Tryk på "Søg efter adgangspunkt" for at få Wii-konsollen til at se efter de bedste lokale tilgængelige Wi-Fi-forbindelser. Vælg dit foretrukne adgangspunkt.

Gem dine indstillinger, og Wii tester forbindelsen. Hvis Wii beder om at udføre en opdatering, skal du trykke på "Ja" for at downloade den.

Få adgang til "Adressebog" fra Wii-hovedmenuen under Wii-opslagstavlen. Din venskode er anført til venstre for side 1. Del din kode med en ven, du vil oprette forbindelse til. Få din vens kode, og indtast den ved at trykke på "Registrer" -knappen i adressebogen. Vælg Wii-indstillingen, og indtast venekoden.

Tips

Opret forbindelse til ukendte menneskers Wii-konsoller ved at oprette forbindelse til Wii's Wi-Fi-system, hvis du spiller bestemte spil som Mario Kart Wii eller Super Smash Bros. Brawl.

Fastgør noter, fotos og spilfremskridt til dine registrerede venner fra Message Board-programmet, der findes i hovedmenuen.

Se efter det cirkulære blå "Nintendo Wi-Fi Connection" -logo på udvalgte Wii-spil for at sikre, at du kan spille med andre tilsluttede Wii-konsoller ved hjælp af spillet.

Advarsler

Forældrekontrol kan indstilles til at overvåge og begrænse forbindelsen til din Wii-konsol.