Sådan bruger du Google Maps på iOS 6 lige nu

Hvis du har Google Maps på din iOS 6-udstyrede iPhone, er et absolut must lige nu, vil du være glad for at opdage, at Google Maps har en overraskende god webapp, der fungerer ekstremt godt fra mobil Safari. Takket være hastigheden af ​​A6-processen i iPhone 5 føles webappsappen så hurtig, at den faktisk også føles som en native app. Sådan får du adgang til Google Maps på din iOS 6-enhed lige nu:

  • Åbn Safari og gå til maps.google.com
  • Tryk på [>] pileknappen for at hente opgavemenuen og vælg "Tilføj til startskærm"

Nu, hvor du har tilføjet Google Maps-webapp til din startskærm, kan du starte den som enhver anden app, selvom den indlæses i Safari-browseren. Det betyder ikke noget, fordi det er fuldt udstyret og har fuldstændig adgang til alt, hvad Google Maps gør med alle detaljer, nøjagtighed og retninger for biler, gå, offentlig transport og cykler.

Denne web-baseret løsning er naturligvis midlertidig, da Google i vid udstrækning forventes at frigive en uafhængig iOS Maps-app til iPhone og iPad, men der er stadig ingen overslag over, hvornår den kommer. I mellemtiden, bogmærke Google Maps til din startskærm, tjek Bing Maps som en erstatning, og sidst men ikke mindst, give Apple Maps en chance. Efter at have brugt Apple Maps, har jeg ganske vist fundet det ganske godt, selv om det naturligvis stadig er et arbejde i gang for nogle regioner. I stedet for at købe ind i den negative presse (selvom nogle af de omkringliggende humor er ret sjove), prøv det selv et stykke tid, og du vil nok være enig.

Tak for tip ideen Ilan