Test iPhone signalstyrke og antenne modtagelse

Du kan nemt teste din iPhone signalstyrke og antenne modtagelse igen, det kræver opdateringen til iOS 4.1 eller senere, men fungerer på alle iPhone 3G, 3GS, 4, 4S eller nyere. Sådan er det:

  • Aktiver antennens styrke test ved at kalde følgende: * 3001 # 12345 # *
  • Hit Call

Du vil så se signalbjælken blive erstattet med et tal, jo mere negativt tallet er, jo værre modtagelse (-107 er værre end -80 for eksempel). Hvis du trykker på numrene, kan du skifte frem og tilbage til modtagelsesnumrene og signalbjælkerne. Du kan gå ud af denne felt test-tilstand ved bare at trykke hjemme-knappen til enhver tid.

Det kaldte nummer er faktisk den samme felttest, der fungerede på den originale iPhone 2G, men evnen var tabt mellem flere iPhone OS opdateringer.

Hele iPhone 4 antenne fiasco er for det meste en nonissue disse dage, men det er stadig interessant at se iPhones receptionen. Uanset om det er rigtigt eller forkert, kritiserer jeg meget signalsvagheden op til AT & T's netværk mere end selve iPhone, men det skyldes stort set, at mine venner med ulåste iPhones på andre netværk har mange bedre modtagelser på mange steder.