Sådan laver du iPhone-højttaler, der lytter til EQ-indstillinger

Den indbyggede iPhone højtaler er ret høj, som det er, men hvis du vil have din iPhone højttaler til at lyde endnu højere end du sandsynligvis vil nyde dette tip.

Ved at justere indstillingerne for iOS Music equalizer kan du øge lydudgangsmængden af ​​musik, der afspilles fra iPhone (eller iPad og iPod touch) højttalere, hvilket giver indtryk af højere musik.


Det er ret nemt at teste dig selv, og det er let reversibelt, hvis du beslutter dig for, at du ikke er fan af, hvordan tingene lyder.

Hvordan laver iPhone Speaker Sound Louder

Dette fungerer det samme på iPhone, iPad og iPod touch. *

  1. Åbn musikappen på iPhone eller iPad, og start med at afspille en sang, en radiostation eller et album
  2. Sørg for, at lydstyrken for iPhone er indstillet højt, vælg kun lydstyrken indtil den maksimeres
  3. Afslut musik og start nu appen "Indstillinger" i iOS
  4. Gå til "Musik" indstillinger
  5. Gå nu til "EQ" -indstillingerne i musikafsnittet
  6. Vælg indstillingen "Late Night" EQ (Tast også indstillingen "Loudness", og brug derefter det, der lyder bedre til øret)

Hører du forskellen? Du burde. Indstillingen Late Night og Loudness Equalizer synes at justere de blødere komponenter i en sang eller musik for at være godt højere. Effekten kan være subtil eller ej, afhængigt af hvilken type musik du lytter til, men uanset det skal være mærkbar.

* Bemærk, at effekten kun vil blive bemærket via Music-appen, og ikke andre lydudgangsprogrammer eller -kilder på enheden, der ikke passerer indstillingerne for Equalizer i Music-appen.

Så lyden EQ og Loudness EQ lyder højere, men lyder det bedre? Det handler kun om personlig smag, øre og mening, men det lyder ikke så godt som de andre EQ-indstillinger, der er indstillet til bestemte musikgenrer. Men det virker i klem, hvis du vil gøre iPhone eller iPad musik lyd højere, og uden at skulle bruge en ekstern højttaler eller anden lyd udgangskilde.

Dette gælder selvfølgelig for iOS, men hvis du er på en computer, kan du gøre det samme manuelt og gøre sange spille højere i iTunes på en Mac eller PC (eller blødere også) ved at justere equalizer indstillinger direkte i iTunes.

Åh og forresten, hvis du gjorde det, og musik stadig lyder stille, bør du kontrollere, om du fastsætter en maksimumsvolumenbegrænsning i iOS Music på et eller andet tidspunkt, da det kan begrænse lydstyrken fra iPad-højttalere og iPhone højttaler.

Selvom dette trick lyder højere, lyder det ikke nødvendigvis bedre, fordi de interne iPhone- og iPad-højttalere er begrænset af deres lille størrelse. Således hvis du virkelig vil have meget højere og bedre lydende musik output fra en iPhone eller iPad, vil du gerne have et flot sæt eksterne højttalere eller en Bluetooth stereoanlæg eller tilslutte til et eksisterende højttalersystem ved at bruge den medfølgende Dongle 3.5mm til Lyn adapter (eller brug en tredjeparts dongle, hvis du vil lytte til musik samtidig med at du oplader iPhone). At have et flot sæt eksterne højttalere kan bare ikke være slag for lydkvalitet, uanset EQ-indstillinger.

Og hvis du er i en ægte bind, men ikke har adgang til eksterne højttalere, så kan du selv lave dit! Sort af ... og det ved jeg, at det lyder tåget, men du kan lave et sæt af iPhone-højttalere ud af papirhåndklæderulle og plastikkopper eller endda lægge det i et glas ... hvert af disse tricks vil helt sikkert gøre iPhone lyder højere ved at styre højttalerudgangen ... sådan som at råbe ind i en hul eller gennem et rør selv. Det kommer ikke til at se godt ud, men det gør tricket.

Har du andre tip til at gøre en iPhone eller iPad højttaler lyd højere eller bedre? Del dem med os i kommentarerne nedenfor!