Video viser tilsyneladende samlet iPhone 6 fast i genoprettelsesfunktion

En påstået iPhone 6 med det, der ser ud til at være et 4, 7 "display, er blevet samlet fra lækkede dele, og enheden tændes selv, men er tilsyneladende fast på den velkendte" Connect to iTunes "-indstillingsmodusskærm. To separate videoer af iPhone er indlejret nedenfor for visning (og denne gang er det ikke en video af en hotdog).


Den samlede enhed ser ganske flot ud og er naturligvis meget mere raffineret end nogle af de tidligere lekkager, der har vist sig på tværs af nettet. Det er meget sandsynligt, hvad vi vil se debuteret af Apple om nogle få korte uger, hvilket gør videoen til en vigtig spoiler. Selvfølgelig er det altid muligt, at disse dele lækker, og selve enheden faktisk ikke er en iPhone, eller er noget uddybet hoax eller bedrageri, selvom alle eksisterende rygter og indikationer ville foreslå andet.

Den første video, der er indsendt til YouTube, viser, at den angiveligt monterede sorte iPhone bliver roteret rundt i brugerens hænder, hvorefter den bliver slået til for at vise iTunes-forbindelsesforespørgslen. Enheden placeres derefter side om side med en iPhone 5s, der giver et par perspektiver på dens relative størrelse og udseende.

En anden video, der viser iPhone 6, blev sendt til deres Instagram-side, indlejret nedenfor:

Videoerne blev leveret til MacRumors fra luksus iPhone customization firma Feld & Volk.

Nogle andre interessante tidbits har også vist sig fra Feld & Volk gennem dellekkage, herunder udseendet af, hvad der ligner en NFC-chip, som kunne bruges til en mobil betalinger platform, 16 GB lagerplads, og hvad ligner 1 GB RAM med en A8 CPU.

Endelig har MacRumors også delt nogle yderligere billeder af en bageste skal af, hvad der ligner en sølv iPhone:

Apple forventes i vid udstrækning at lancere iPhone 6 den 9. september, en dato, hvor firmaet har planlagt en presseventil for.