Sådan sendes en fax til Thailand

At sende en fax til Thailand fra USA svarer til at ringe til det land ved hjælp af en fasttelefon. Du skal ringe til den internationale landekode, landekoden, bykoden og faxnummeret for den enkelte eller virksomhed. Gebyrer for afsendelse af en international fax er større end gebyrer for faxning lokalt.

Kompilér de dokumenter, du ønsker at faxe til Thailand. Tekst, billeder og diagrammer skal være skarpe og læselige. Placer sider i den rigtige rækkefølge, og tæl hvor mange sider der er.

Forbered et faxforsideark, der inkluderer navnet på den person eller virksomhed i Thailand, som du sender faxen til, og det komplette faxnummer, navnet på den person eller virksomhed, der sender faxen sammen med deres faxnummer, andre kontaktoplysninger og antallet af sider i faxen.

Fortsæt til en faxmaskine. Hvis du ikke har en faxmaskine i dit hjem eller kontor, skal du gå til en kontorforsyningsbutik eller en anden virksomhed, der sender faxer. Det offentlige bibliotek kan eller ikke faxe dokumenter ud af landet. Anbring siderne, der skal faxes til Thailand i faxmaskinen på den rette måde - med forsiden opad eller med forsiden nedad - med forsidearket først. Dette adskiller sig fra maskine til maskine og vises normalt på faxmaskinen.

Tast faxnummeret, der begynder med cifrene 011, som er den internationale landekode, efterfulgt af 66 for Thailands landekode. Derefter skal du ringe op til cifrene, der står for bykoden for den by, hvor den person eller virksomhed, du sender, er placeret. Til sidst skal du ringe til faxnummeret og trykke på send eller den relevante knap.

Elementer, du har brug for

  • Sider, der skal faxes

  • Forsideark

  • Adgang til faxmaskine

Tips

Følg altid op via telefon eller e-mail for at bekræfte modtagelsen.