Sådan oprettes en hjemmefaxmaskine med en trådløs router

Mange mennesker, der arbejder hjemmefra, stoler på, at deres faxmaskine sender dokumenter til klienter eller deres ansatte. Ved at udnytte den trådløse hjemmenetværksteknologi indbygger mange producenter af faxmaskiner trådløs netværkssupport i deres faxmaskiner. Fordelene ved et trådløst netværk er mange og inkluderer mangel på omfattende kabler samt større mobilitet. Opsætning af en faxmaskine til en trådløs router kan udføres på få trin.

Tilslut din faxmaskine. Faxmaskiner kræver stadig en hard-wire-forbindelse til en telefonlinje. Tilslut et telefonkabel fra vægstikket til "Line In" -porten på bagsiden af ​​faxmaskinen. Løft håndsættet for at kontrollere, om der er ringetone.

Opret forbindelse til dit trådløse netværk. De fleste faxmaskiner har en "Indstillinger" -knap, der, når du trykker på den, bringer dig ind i et menuområde, hvor mange indstillinger kan indstilles. Rul gennem indstillingerne, indtil du finder "Netværksindstillinger." Tryk på "Enter" for at foretage ændringer i netværksindstillingerne. Faxmaskinen finder alle tilgængelige trådløse netværk. Vælg det netværk, du vil oprette forbindelse til, indtast netværksadgangskoden, hvis det kræves, og tryk derefter på "Enter". Dette gemmer dine netværksindstillinger. Din faxmaskine opretter forbindelse til dette netværk hver gang den tændes.

Indlæs faxmaskindrivere. Drivere til din faxmaskine fulgte med maskinen, når du køber den. Installer cd'en, og kør programmet "install.exe". Dette fører dig gennem flere opsætningsmuligheder og indlæser de nødvendige drivere på din computer. Hvis du ikke har installations-cd'en, skal du søge efter de relevante drivere på producentens websted.

Send en testfax. Når du er installeret, skal du sende en testfax for at sikre, at forbindelsen og opsætningen blev udført korrekt.

Elementer, du har brug for

  • Telefonkabel

  • Telefonstikkontakt

  • Fax maskindrivere

Tips

Sørg for, at faxmaskinen har et stærkt trådløst signal, hvor den er placeret. Hvis signalet er svagt, opretter faxmaskinen muligvis ikke forbindelse til den trådløse router og kan ikke bruges.