Sådan tilsluttes et headset til en Dell-computer

Da webkonferencer stiger i popularitet, kan det være nyttigt at bruge et headset med din Dell-computer. Ud over at fungere som hovedtelefoner inkluderer mange headset en mikrofon, som giver et højere lydkvalitetsniveau end mikrofoner, der er indbygget i mange Dell-computere. Brug af et headset hjælper også med at holde dine samtaler private og kan tilsluttes til din Dell-computer via USB eller analogt kabel, afhængigt af headsettet.

Analogt headset

Trin 1

Find højttaler- og mikrofonindgangene på din computer. På en bærbar Dell-computer vil indgangene typisk være placeret foran eller på siden af ​​computeren. Nogle modeller af Dell stationære computere har højttaler- og mikrofonindgange på forsiden ud over de indgange, der findes bag på alle Dell-stationære computere.

Trin 2

Sæt hovedtelefonkablet i højttalerindgangen på computeren. På stationære computere kan højttalerindgangen muligvis have en grøn ring omkring sig, selvom der både på stationære og bærbare computere vil være en illustration af en højttaler, der identificerer indgangen.

Indsæt mikrofonkablet i mikrofonindgangen på computeren, som er placeret ved siden af ​​højttalerindgangen. Når begge kabler er tilsluttet, er headsettet klar til brug sammen med computeren.

USB-headset

Trin 1

Find en åben USB-port på din Dell-computer eller -hub.

Trin 2

Sæt headsetets USB-kabel i USB-porten på Dell-computeren.

Lad systemet genkende og automatisk installere headsetdrivere. Når headsettet er tilsluttet, vises en informationsboble nederst til højre på skærmen, der informerer dig om installationsprocessen. Når bekræftelsen af ​​installationen vises i informationsboblen, er headsettet installeret og klar til brug.