Skift Double Quote & Single Quote Style i Mac OS X

Mac'en har længe brugt den lige citat stil for dobbelt og enkelt citater, ser ud som henholdsvis "og". Det har været sådan, så længe jeg husker det, men hvis du gerne vil ændre citat stilen til noget andet, måske lidt mere fantasifulde, kan du gøre det gennem en indstillingsjustering.

Bytte ud citat stil tilbyder i alt otte forskellige sorter for hver enkelt citat og dobbelt citater, og du behøver ikke at få dem til at matche, selvom det nok er anbefalet at gøre det. Uanset om du kan lide curlies, fantasier eller straights skal du være en glad camper med de valgmuligheder der er til rådighed.

Sådan deaktiverer du smarte citater og krøllede citater på en Mac

Her er hvad du vil gøre for at justere stilen af ​​citater i OS X :

  1. Gå til  Apple-menuen, og åbn Systemindstillinger
  2. Vælg "Tastatur" og vælg "Tekst" fanen
  3. Træk undermenuerne sammen med "Double Quotes" og "Single Quotes" og vælg din foretrukne citat stil for hver
  4. Afslut systemindstillinger, når du er færdig

Ændringen er øjeblikkelig, og du behøver ikke lukke Systemindstillinger for at justeringen skal træde i kraft, så hvis du vil teste dette ud, er det en god idé at have TextEdit åbent. Det vil ikke automatisk erstatte tidligere indtastede citater af enhver stil, så bare gå videre og skriv det dobbelte og et enkelt citat igen for at se forskellen.

Nogle OS X Mavericks-brugere bør finde dette tip særligt værd, da en hel del opgraderingsbrugere har opdaget, at regelmæssige citater og krøllede citater blev mystisk og tilfældigt erstattet af en ulige bracket-variant »» »» og «« «« (jeg er ikke sikker på det tekniske navn for denne citat stil, er du velkommen til at chime i kommentarerne, hvis du er ved at vide, hvad disse kaldes).

Hvis du løb ind i citatudskiftningsproblemet selv og troede, at det var tekstudskiftning eller noget andet, er det ikke, det er bare den tilsyneladende tilfældige citatstildeling tildelt nogle Mac'er under opgraderingsprocessen. Der har været nogle påstande om, at dette kun forekom på Mac'er, der blev opgraderet efter at Emoji-tegn var blevet brugt i OS X, men det er ikke blevet bekræftet og forekommer ret usandsynligt.

Anyway, nyd din nye citat stil, uanset om du foretrækker krøllede eller lige citater eller nogen af ​​de andre stilarter.