Sådan spiller du radio på en pc

Internettet åbner et bredt indeks over websteder, der tilbyder en række underholdningstjenester, herunder websteder, der giver dig mulighed for at afspille radio på din personlige computer. Uanset om du er fan af klassisk musik, hip-hop, pop, rock, jazz eller R&B, så længe du har en internetforbindelse, er det let at få adgang til websteder, der indeholder den musikgenre, du vil lytte til. Bedst af alt, når du vil lytte til radioen på din pc, er der flere muligheder at vælge imellem.

Trin 1

Brug webstedet National Public Radio (NPR) til at få adgang til radiostationer på din computer. NPR er et websted, der tilbyder radio i realtid samt offentlige udsendelser, der er arkiveret, så du kan lytte til dem, når du vil. Når du bruger NPR til at afspille radio på din pc, har du adgang til nyheder og talkshows samt kunst- og livs- og underholdningsprogrammering. Plus, du vil være i stand til at få adgang til musikstationer med din yndlings musikstil. For at afspille radio på din pc med NPR skal du blot klikke på en af ​​fanerne, der vises øverst på NPR-siden og navigere til dine foretrukne programmer eller musikstation.

Trin 2

Gå til ChoiceRadio-webstedet for at afspille radio. ChoiceRadio er en radiostation udviklet specielt til Internettet. Med ChoiceRadio har du adgang til alle typer musikkanaler, inklusive Hip-Hop, Jazz, New Age, Alternativ, Rock og Country. Som ChoiceRadio-besøgende kan du registrere dig som bruger gratis, få adgang til fora for at interagere med andre brugere og få daglige musikrelaterede nyheder. For at bruge RadioChoice skal du klikke på et af kanalvalgene, der vises i feltet "Kanalvalg", der vises øverst til højre på siden. Når du bliver omdirigeret til den valgte kanal, skal du klikke på fanen "Lyt" øverst på skærmen og nyde musikken.

Naviger til CBC Radio-webstedet for at lytte til radioen på din pc. CBC er en canadisk-baseret radiostation, der tilbyder både real-time og arkiverede udsendelser. Med CBC kan du lytte til radioen på din pc efter programnavn og online musikkanaler. Du har også evnen til at lytte live. CBC radio har også en "Watch" sektion, hvor du kan se nyheder, sport og tv-shows på din pc. For at afspille radio på din computer med CBC skal du klikke på "Radio" -linket, der vises øverst til venstre på siden, og når det omdirigeres, skal du vælge det radioprogram, du gerne vil høre.