Apple Event Set til September 7, iPhone 7 sandsynligvis at debutere

Apple vil være vært for en mediebegivenhed den 7. september i henhold til invitationer sendt til at vælge pressemedlemmer og en meddelelse sendt til apple.com. Arrangementet afholdes klokken 10:00 PST i San Francisco, Californien, og begivenhedens keynote vil live streames via internettet.

Det er almindeligt antaget, at den kommende næste generation af iPhone vil være det primære fokus for arrangementet, måske mærket som "iPhone 7", selv om nogle rygter tyder på, at det vil blive kaldt "iPhone 6 SE" eller en anden navngivningsvariation. Derudover spekker rygter om, at Apple Watch 2 vil debutere på arrangementet.

iPhone 7 sandsynligvis

Den næste iPhone, der hele tiden er kendt som iPhone 7, vil sandsynligvis omfatte især hurtigere processorfunktioner, et nyt og forbedret kamera, fjernelsen af ​​hovedtelefonstikket og muligvis et tilbud på op til 256 GB lagerplads. Alle langvarige rygter har vist, at den næste iPhone 7 sandsynligvis vil ligner den eksisterende iPhone 6 og iPhone 6S, selvom sladder og fotos fra kinesiske kilder har foreslået en mulig inklusion af en mørkere sort-sort farve til lineup. En mørk "space black" iPhone kabinet eller mockup enhed er vist på billedet nedenfor:

Den 7. september begivenhedens webside og pressebud viser et billede med en fælles fotografisk teknik kendt som "bokeh", og måske antyder den primære fokus for den næste iPhone, at kameraets enheder vil være. En ubekræftet rygte har antydet, at et nyt iPhone kamera kan tilbyde manuelle styringer til blænde, ISO og lukkerhastighed. iPhone-brugere kan i øjeblikket opnå en bokeh-fotoeffekt med iPhone-kamera ved bevidst at låse fokus på et nærbilledeobjekt og derefter panorere kameraet til en bredere og fjernere visning.

Apple Watch 2? Opdaterede Mac'er? iOS 10 & macOS Sierra Release datoer?

Bortset fra iPhone er der spekulationer, vil næste generation Apple Watch også debutere på arrangementet. Ryger og sund fornuft antager, at Apple Watch 2 vil omfatte GPS og måske prale af bedre batterilevetid, sammen med et par andre funktionsforbedringer.

Det meste af Mac-hardwarelinjen skyldes også en opdatering, men det er uklart, om den 7. september begivenhed også omfatter opdateringer eller revisioner af Mac-hardware. Der har været en langvarig spekulation om, at en nyudviklet næste generations MacBook Pro vil blive afsløret engang i år, selvom der selvfølgelig ikke er noget, der endnu ikke er udført. Separat rapporterer Bloomberg, at opdaterede Mac'er kunne blive annonceret engang i oktober, men det er usandsynligt, at de får fremtrædelse ved den 7. september begivenhed.

Derudover er det meget sandsynligt, at den 7. september begivenhed vil indeholde en præcis tilgængelighedsfrigivelsesdato for de endelige offentlige versioner af macOS Sierra og iOS 10, som fra nu af er løst set til en "fall" -udgivelse.

Entusiaster, der ønsker at se keynote den 7 september 2016, kan markere begivenheden på deres kalendere med en .cal invitation tilgængelig på apple.com her.

Apple September 2016 Event Baggrunde

Mange Apple-fans nyder tapeter centreret omkring Apple Event-invitationer og billedbehandling, så vi har inkluderet et par wallpapers til Apple September 2016-arrangementet nedenfor, der er dimensioneret til iPhone, Mac og iPad. Klik på et af miniaturebillederne nedenfor for at starte en fuld størrelse version til din enhed.

Mac widescreen 2800 × 1900:

iPad 1908 × 2800:

iPhone 1430 × 2321:

Generisk widescreen:

God fornøjelse!