OS X 10.10.1 Update Seed 1 Udgivet til udviklere

Apple har udgivet den første opbygning af OS X 10.10.1 til dem, der er registreret i Mac Developer-programmet. Mærket som "Pre-release OS X Update Seed 10.10.1", bygningen er 14B17 og er i øjeblikket tilgængelig for udviklere, såvel som dem, der tilmeldt sig at deltage i OS X Yosemite Public Beta-programmet.


OS X 10.10.1 frø 1 frigivelsesfokusområder siges at være Wi-Fi, Exchange-konti i Mail app og Notification Center. Ingen specifikke fejl eller problemer nævnes, men denne udgivelse kan være rettet mod at løse nogle af de wi-fi-problemer, der har påvirket nogle Yosemite-brugere, og måske også kunne afhjælpe SMTP-problemerne med Mail-app.

Mac-udviklere og dem i Public Beta kan downloade opdateringen via App Store, tilgængelig fra Apple-menuen. Bemærk, at automatiske OS X-systemopdateringer ikke gælder for udvikler- og betaudgivelser, og opdateringen skal derfor installeres manuelt.

Separat frigivet Apple også iOS 8.1.1 Beta 1 i dag for dem, der er registreret i iOS Developer Program.

Der er ingen angivet offentliggørelsestidslinje til OS X 10.10.1, men typisk OS-bygger går igennem flere udviklerudgivelser, inden de frigives til det bredere publikum.