Sådan overbydes i sidste øjeblik på eBay (7 trin)

Intet kan være mere frustrerende end at blive begejstret for en vare på eBay, som du virkelig kun vil overbydes i de sidste minutter af en anden byder. Hvordan skete dette? Kort sagt, en anden køber afgav et højere maksimumbud end dig og flyttede over dig som topbyder. På eBay-sprog kaldes denne type byder, der venter på at byde indtil auktionens sidste sekund, en "snigskytte". Selv om det er frustrerende, er dette en gyldig måde at vinde auktioner på eBay på, men der er ting, du kan gøre for at forsøge at besejre sniping, sidste sekunds budgivere på eBay.

Trin 1

Sådan overbydes i sidste øjeblik på eBay (7 trin)

Log ind på www.ebay.com, og indtast dit brugernavn og din adgangskode.

Brug søgefeltet øverst på eBay-hjemmesiden til at finde en vare, du gerne vil vinde på en auktion.

Trin 2

Indtast et "Maks. Bud". Dette er ikke nødvendigvis dit første budbeløb. I stedet skal det være det maksimale beløb, du er villig til at betale for varen. eBays automatiske budsystem fortsætter med at byde for dig i budbeløbstigningen (indstillet af sælgeren), indtil du har nået dit maksimale bud.

Husk, at dine konkurrenter ikke kan se dit maksimale bud og ikke ved, hvor højt du er villig til at gå.

Hvis du afgiver et maks. Bud, der er for lavt, kan en person med et højere maks. Bud muligvis overbyde dig med det samme. Dette gælder muligvis, selvom det maksimale bud, du har angivet, var højere end det aktuelle bud, der vises på varelisten. Når dette sker, får du normalt besked med det samme og får en chance for at afgive et nyt bud.

Trin 3

Forøg dit maksimale budbeløb for at slå andre budgivere ud.

Maksimer din egen brug af det automatiske budsystem. Lad eBay holde øje med dine varer for dig og fortsæt med at holde dig konkurrencedygtig i auktionen med sit automatiserede system.

Trin 4

Nøgletiden for at være aktiv i en auktion for at få større succes er auktionens sidste 15 minutter.

I de sidste 15 minutter skal du logge tilbage på eBay og gå til din My eBay-side. Find genstanden i linket "Varer, jeg byder på", og gå til siden for din vare.

På varelisten vil du se knappen "Bud med 1 klik". Dette er en et-trins måde til hurtigt at øge dit bud med et bud for hvert klik i de sidste minutter.

Trin 5

I de sidste 5 minutter skal du øge dit maksimale bud til en pris, der er et meget højere beløb end det nuværende høje bud. Selvom du er højstbydende, kan du øge dit maksimale bud.

En strategi er at lægge et superhøjt maks bud, så en snigskytte ikke kan overbydes i de sidste sekunder. Husk dog, dette kan betyde, at du ender med at betale mere, end du havde planlagt for varen.

Trin 6

Opdater, opdater, opdater!

I de sidste 15 minutter af en fortegnelse vil du se et link "Opdater" vises på siden for det element, du vil vinde. Ved at klikke på denne knap hvert sekund, vil du kunne se øverst på siden den aktuelle budpris, budhistorik, tid tilbage og højbydende. Dette er så "realtid", som du kan komme i budkrig i de sidste sekunder.

Brug eBay kommunikationsværktøjer til at se, hvornår du bliver overbudt, så du kan byde igen og forblive konkurrencedygtig. Du kan konfigurere dine meddelelsesindstillinger i fanen Konto under Kommunikationsindstillinger. Dette giver eBay mulighed for at sende dig en e-mail, hvis du overbydes på en liste. Du modtager også en e-mail, når dit maksimale bud bliver slået af en anden byder. E-mails vil have et link, der giver dig mulighed for at vende tilbage direkte til din vareside, så du kan øge dit bud og / eller dit maksimale bud.