Sådan genbruges Toshiba-tonerpatroner

Hvis du ejer en Toshiba-kopimaskine eller printer, skal du bortskaffe de brugte tonerpatroner korrekt. De kemikalier, der bruges til at fremstille toner til kopimaskiner og printere, er potentielt farlige, og det kan være dårligt for miljøet at kaste brugte tonerpatroner i affaldet. Heldigvis kan tonerpatroner genbruges. Toshiba tilbyder et program, der giver brugerne mulighed for nemt og hurtigt at genbruge deres brugte patroner.

Trin 1

Fjern den brugte tonerpatron fra Toshiba-printeren eller kopimaskinen, og udskift den med en ny patron. Marker afkrydsningsfeltet, hvor den nye patron kom ind, for at se om der er en forudbetalt forsendelsesetiket. Mange udskiftningspatroner leveres med en forudbetalt returetiket, som du kan bruge til at sende den gamle patron tilbage til genbrug.

Trin 2

Pak den brugte tonerpatron i kassen, hvor den nye kom, og forsegl den med pakningstape. Log på Toshiba-webstedet for genbrug af toner (se Referencer), og registrer dig for en konto.

Trin 3

Se mailen for opstartssættet fra Toshiba. Dette opstartssæt bruges til at indsamle brugte toner- og kopipatroner.

Ring 1-866-665-6713 for at arrangere afhentning af det materiale, du har samlet. De brugte tonerpatroner hentes og genbruges.