Hvordan forhindrer jeg nogen i at ringe til min fasttelefon?

Det kan være meget frustrerende at modtage opkald fra folk, som du ikke vil tale med. Heldigvis er der nogle måder at forhindre, at et bestemt nummer ringer til dig på din fasttelefon. Forskellige telefonselskaber giver dig mulighed for at gøre dette med en opkaldsbegrænsningsfunktion; hvis ikke, kan du prøve at få antallet blokeret internt fra dit telefonsæt.

Trin 1

Find ud af, om dit telefonselskab tilbyder tjenester som blokering af opkald og uidentificeret opkaldsafvisning. Hver virksomhed har forskellige funktioner, men de fungerer stort set på samme måde. Når du ringer til den pågældende repræsentant i telefonselskabet, får du en kode, der skal ringes op på din fasttelefon for at blokere det sidste nummer på listen over indgående opkald. Du kan bare ringe til koden lige efter du har modtaget et opkald fra det nummer, du vil blokere. Alternativt, hvis du benytter den uidentificerede afvisning af opkaldsfunktion, afsluttes hvert opkald fra et anonymt eller "ukendt" nummer automatisk af din telefon.

Trin 2

Registrer dit fastnetnummer på det nationale opkaldsregister online. Det er en gratis tjeneste, der giver dig mulighed for at placere dit nummer på listen, som det er forbudt at ringe til telemarkedsførere. For at registrere dit nummer skal du besøge webstedet Donotcall.gov.

Gå igennem manualen til dit telefonsæt for at finde ud af, om du kan blokere et nummer fra telefonen. Mange trådløse telefonsæt understøtter denne funktion. For eksempel, hvis du har en Panasonic-telefon, kan du simpelthen oprette en "Blokeringsliste" og føje nummervisningsoplysningerne til de numre, du vil blokere. De numre, du gemmer på denne liste, får et optaget signal, når du ringer til dit nummer.