Sådan tilsluttes din bærbare computer til dit tv

Næsten alle nye bærbare computere har mulighed for at oprette forbindelse til et fjernsyn. Tilslut din bærbare computer til dit tv for at drage fordel af en større visningsskærm samt se film streamet til din bærbare computer på dit tv. Tilslutning af din bærbare computer til dit tv kan opnås med det rigtige kabel.

Trin 1

Tjek manualen til din bærbare computer såvel som manualen til dit fjernsyn for at bestemme, hvilken type forbindelseskabel du vil købe. Talrige bærbare computere og fjernsyn har enten en HDMI-, DVI- eller VGA-port. Hvis din bærbare computer og dit tv både har en VGA- og HDMI-port, er HDMI det bedste kabel, du kan købe, fordi billedkvaliteten er bedre.

Trin 2

Sluk for både dit tv og din bærbare computer.

Trin 3

Tilslut HDMI- eller VGA-kablet til HDMI- eller VGA-portene på din bærbare computer og på dit fjernsyn.

Trin 4

Tænd for fjernsynet, og skift tilstanden fra "TV" til enten "HDMI" eller "PC", afhængigt af om du har brugt et HDMI- eller VGA-kabel.

Tænd din bærbare computer. Hvis du ikke kan se din bærbare computers skærm på fjernsynet, skal du trykke på "Funktion" og "LCD / CRT" -tasterne på dit tastatur for at skifte din bærbare computers skærm til den rigtige tilstand. Skærmen til den bærbare computer vises derefter på dit tv.