Sådan splejses en XM-antennetråd

XM-satellitradio har fundet vej i hjem, biler og personlige lydafspillere, hovedsageligt på baggrund af styrken og kvaliteten af ​​modtagelsen. Indimellem kan XM-antenner gå i stykker eller brugerdefinerede længder af antennetråd muligvis kræves til visse applikationer. Ansættelse af professionelle lydinstallatører kan være dyrt. så at vide, hvordan man splejser XM-antennetråd alene, kan spare tid og penge. Med de rigtige værktøjer og teknik kan du splejse XM-antennetråd med relativ lethed.

Trin 1

Sæt et loddejern i en stikkontakt, og hvil det i holderen. Lad det varme op i mindst 15 minutter.

Trin 2

Skær begge ender af XM-antennetrådkablerne, der skal splejses sammen, ved hjælp af en wire stripper / cutter.

Trin 3

Fjern ca. 1 tommer isolering fra begge ender af kablerne, der skal splejses sammen, ved hjælp af en koaksialkabelstrimmel.

Trin 4

Skær et 3-tommers stykke og et 1-tommers stykke 1/4-tommers kølelegeme og skub dem på enden af ​​et af kablerne, der skal splejses. Skub kølelegemet ned ad kabellængden for at undgå opvarmning under loddeprocessen.

Trin 5

Saml de trådede netledninger fra enderne af kablerne og drej dem ind i sig selv, indtil de danner en to enkelt snoede ledninger.

Trin 6

Lod den faste signaltråd til den anden solide signaltråd med loddejernet ved hjælp af quadeutektisk lodde.

Trin 7

Skub 1-tommer længden af ​​kølelegemet over de loddede signaltråde. Sørg for, at de to snoede netledninger er fri for kølelegemet.

Trin 8

Varm kølelegemet op med en varmepistol, indtil det krymper og omslutter de loddede signalkabler.

Trin 9

Lod den snoede jordledning til den anden snoede jordledning med loddejernet ved hjælp af quadeutektisk lodde.

Trin 10

Skub det 3-tommer stykke varmekrympning over den varmekrympedækkede loddede signaltråd og den loddede jordledning.

Varm kølelegemet op med en varmepistol, indtil det krymper og omslutter de loddede signaltråde. XM-antennetråden er splejset, dækket og klar til brug.