Sådan installeres Labtec-højttalere

Labtec, Inc. blev grundlagt i 1982 og udvikler perifere enheder og tilbehør til computere. Virksomheden tilbyder en række computerhøjttalere, der giver klarhed, ifølge selskabets hjemmeside. Labtech tilbyder flere højttalermodeller, hver med grundlæggende installationskrav. Installation af Labtec-højttalere kræver de relevante stik og en strømkilde. Derudover kræver nogle Labtec-højttalere en driver, et lille program, der muliggør kommunikation mellem en computer og højttalerne. Der kræves minimal tid og kræfter for at installere Labtec-højttalere korrekt.

Trin 1

Fjern højttalerne fra emballagen. Sørg for, at de nødvendige stik er inkluderet. For at installere højttalere har du brug for et link mellem computerens lydkort og højttaleren. Derudover skal dine højttalere indeholde et strømstik.

Trin 2

Installer al nødvendig software. Nogle ældre Labtec-modeller, såsom LCS-1040-serien, kræver softwareinstallation. Hvis du ikke har softwaren, skal du besøge Labtec-webstedet for at få oplysninger om installation af filerne. Match den korrekte software med dit Labtec-modelnummer. Du kan finde modelnummeret på højttalerne eller emballagen.

Trin 3

Sæt højttalerens lydstik i Line Out eller højttalerstikket på din computer. Dette skaber et link mellem computerens lydkort og højttalerne. Alternativt, hvis du ejer en Arena 675 eller lignende model, varierer installationen afhængigt af antallet af kanaler, dit lydkort indeholder.

Trin 4

Sæt højttalerens strømledning i en strømkilde. Tænd for højttalerne ved at placere tænd / sluk-knappen i position "Til".

Tænd din lyd for at teste højttalerne. Drej lydstyrke- og balanceknapperne for at sikre korrekt drift.