Sådan får du Jack Frost med DIA fra Persona 3

"Persona 3" er et rollespil fra "Megami Tensei" -spillserien. Du kontrollerer en ikke navngivet, mandlig, gymnasieelevs hovedperson, der for nylig blev medlem af "Specialised Extracurricular Execution Squad", også kendt som SEES. Under dine undersøgelser kalder du en "Persona", som er legemliggørelse af karakterens selv, for at hjælpe dig med at kæmpe mod skyggedæmoner. En person, du kan tilkalde, er Jack Frost - kombineret med den helbredende færdighed "DIA", er Jack Frost en stærk allieret på din rejse.

Indtast "Velvet Room", der ligger på tårnets nederste etage. Rummets indgang er placeret i det venstre område som en blå skitseret døråbning.

Vælg "Sikring" fra listen over indstillinger, som Elizabeth giver dig, og vælg derefter "Normal spredning" for typen af ​​fusion.

Vælg Pixie og Unicorn som de to personer, der skal smeltes sammen. Bekræft fusionsvalget ved at vælge "Ja".

Tips

Der er en lille chance for, at Jack Frost stadig vil blive smeltet sammen uden DIA-trylleformularen. Du skal bare genindlæse dit spil og smelte Pixie og Unicorn, indtil du opretter en Jack Frost Persona med DIA. Hvis fusionsprognosen ikke præsenterer Dia som en af ​​Jack Frosts færdigheder, skal du annullere den. Når du vælger Personas til fusion igen, vælges færdighederne tilfældigt. Du kan gentage processen, indtil Dia forventes. Oprettelse af Jack Frost med Dia er en af ​​Elizabeths tidligste anmodninger. Hvis du gennemfører questen, vil du blive belønnet med high-cut rustning.