Sådan oprettes en podcast ved hjælp af et Powerpoint

Brug podcasts (en række digitale mediefiler, der typisk ses eller lyttes til på bærbare medieenheder såsom en iPod) til at udsende din besked, f.eks. Meddelelser, nyheder eller træningsemner. Du kan lave en simpel podcast ved hjælp af PowerPoint ved at oprette dine dias, optage fortælling, gemme filerne som shows og uploade filerne for at dele dem med dit publikum. Brug Really Simple Syndication-feeds til at underrette dine brugere om nyere publikationer, så brugerne kan oprette deres egne personlige on-demand-udsendelser.

Trin 1

Åbn en ny PowerPoint-blank præsentation. Klik på det øverste tekstfelt, og indtast en titel, f.eks. "Velkommen til orientering." Klik på den nederste tekst for at indtaste en undertitel, såsom "Kom godt i gang".

Trin 2

Klik på knappen "Nyt dias" i "Slides" -blokken i menuen "Home". Klik på det øverste tekstfelt, og indtast en titel. Klik på det nederste felt for at tilføje et bord, diagram, grafik, billede, clipart eller medieklip.

Trin 3

Optag din fortælling ved at klikke på knappen "Optag fortælling" fra fanen "Opsætning" i menuen "Diasshow". Klik på knappen "OK" for at bekræfte din aktuelle optagekvalitet. Klik på knappen "Aktuelt dias" for at begynde at optage på det aktuelle dias. Hold din mikrofon ikke mere end fem inches væk fra munden, og brug din normale tale. Tal langsomt og tydeligt, især hvis dit publikum ikke taler engelsk som deres første sprog. Klik på ESC-tasten for at angive, at du er færdig med optagelsen. Klik på knappen "Gem" for at gemme din optagelse.

Trin 4

Gem din fil som et PowerPoint-show ved at klikke på "Microsoft Office" -knappen og derefter på "Gem som" -muligheden. Klik på "PowerPoint Show" -indstillingen.

Upload din fil til et sted, hvor brugerne kan downloade din podcast. For eksempel giver websteder som Box.net dig mulighed for at gemme og dele dine filer sikkert. Du kan også tillade dine brugere at bruge et RSS-aggregatorprogram (såsom den gratis RSS-feeder, der tilbydes af Feedreader.com-webstedet) til at indsamle opdateringer og advare dem, når du uploader nye podcats. For eksempel kan seere abonnere på RSS-feeds til din Box.net-mappe.