Sådan indtastes store bogstaver på en Motorola-mobiltelefon

Motorola producerer en række mobiltelefoner til mange forskellige udbydere af mobiltelefontjenester. Hvis du bruger en Motorola-telefon, der er i stand til at sende tekstbeskeder, vil du måske vide, hvordan du skriver store bogstaver på din mobiltelefon. Der er en standard måde at indstille og ændre tekst fra små til store, der bruges af mange Motorola-telefoner. Denne metode adskiller sig mellem ikke-QWERTY (standardtelefoner) og QWERTY (smarttelefoner) tastaturer.

Ikke-Qwerty-tastatur

Trin 1

Tænd din Motorola-mobiltelefon, og opret en ny sms. For at gøre dette skal du navigere til telefonens meddelelsescenter. Dette vil sandsynligvis have et ikon af en konvolut.

Trin 2

Vælg en tekstindtastningstilstand. Standardtilstanden er "Primær", men du har muligvis ved et uheld ændret den. Hvis du vil ændre tilstanden tilbage til "Primær", skal du trykke på "Indstillinger" på tekstskærmen og vælge "Primær". Dette giver dig mulighed for at skrive bogstaver og tal.

Trin 3

Vælg en metode til oprettelse af tekst. Tryk på "Indstillinger" og derefter på "Indtastning af indgang." Du kan vælge mellem iTap engelsk, iTap spansk og Tap metode. iTap forudsiger dit næste bogstav, mens Tap-metoden kræver, at du trykker på tasten flere gange for at vælge et bogstav.

Brug de store bogstaver, som du vil bruge store bogstaver, ved at trykke på knappen "0" på din telefon. Når du trykker på denne knap under sms-besked, vises en af ​​tre indstillinger: "abc", "ABC" og "Abc." Vælg "ABC", hvis du vil kapitalisere hele meddelelsen. Vælg "Abc" for kun at bruge det næste kommende bogstav.

Fuldt QUERTY-tastatur

Trin 1

Tænd din telefon, og opret en ny besked. Dette vil sandsynligvis have et ikon med en konvolut, der skildrer beskedcentret.

Trin 2

Tryk på "Skift" -knappen, der ligner en opadgående pil på QWERTY-tastaturet. Hvis du trykker på den en gang, aktiveres kun det næste bogstav.

Tryk to gange på "Skift" -knappen for at sende hele meddelelsen med store bogstaver. Hvis du trykker på den en gang til, kan du slå store bogstaver fra.