Hvordan laver jeg farvede glasmønstre i Photoshop?

At konvertere dit daglige fotografi eller din illustration til et billede, der er fragmenteret i et farvet glasmønster, er en måde at skabe kunstneriske og smukke grafiske design på. Tilføjelse af en farvet glaseffekt gør selv et kedeligt, overeksponeret eller undereksponeret billede spændende og levende.

Oprettelse af et farvet glasmønster i Photoshop er en enkel opgave. Vælg blot farvet glasmønstereffekten fra Photoshop's effektmenu og anvend den til dit foto eller din illustration. Derfra kan du derefter anvende andre Photoshop-effekter for at tilføje et ekstra strejf af glans og realisme.

Trin 1

Aktiver Photoshop, og opret Photoshop-filen. Vælg "Ny" på hovedmenulinjen. Skriv "Stainedglass" i tekstfeltet Navn i den dialogboks, der vises. Vælg "OK" for at lukke dialogboksen.

Trin 2

Vælg "Place" i menuen File, "File> Place". Gennemse din computermappe for at finde en JPEG- eller GIF-fil. Vælg filen, og vælg "OK". Dobbeltklik på din museknap hvor som helst på scenen. Vælg indstillingen "Placer" i den dialogboks, der vises.

Vælg "Filter> Tekstur> Farvet glas" i hovedmenuen. Varier cellestørrelsen med "Cellestørrelsesskyderen." Varier lysintensiteten med skyderen "Lysintensitet." Varier kanttykkelsen med "Skyderen for kanttykkelse." Varier alle disse tre indstillinger, indtil du får den farvede glaseffekt, du ønsker. Vælg "OK".