Sådan reducerer du gennemsigtighed på Apple Watch

Apple Watch-brugergrænsefladen anvender gennemsigtighed i skærmbillederne Glances og andetsteds for at tilføje en subtil lagingseffekt til udseendet af de viste ting. Dette er for det meste en øjen-candy-effekt, og mens det er ret subtilt, kan nogle brugere ønske at slukke gennemsigtighedseffekter i WatchOS.

Ved at deaktivere gennemsigtigheden på Apple Watch, forbedrer det kontrasten af ​​visse elementer på skærmen, og det kan også give nogle andre milde forbedringer af ydelse og batterilevetid, simpelthen fordi mindre processorkraft bruges til at tegne displayelementer.

Slukning af gennemsigtighedseffekter på Apple Watch

  1. Åbn Watch-appen på den parrede iPhone og gå til "My Watch"
  2. Gå til Generelt og derefter til "Tilgængelighed" indstillinger
  3. Vælg "Reducer gennemsigtighed" og vælg omskifteren til ON-positionen

Effekten er øjeblikkelig, men ret subtil. Mange brugere kan ikke engang mærke forskellen i at have gennemsigtighed til eller fra på Apple Watch.

Her er f.eks. Et blik skærm med gennemsigtighed slukket:

Og her er det samme blik skærm med gennemsigtighed tændt:

Ændringen er diskret, men bemærk teksten er lidt lysere og mere læselig, når gennemsigtigheden er slukket.

Nogle brugere rapporterer dette forbedrer ydeevnen og batterilevetiden, hvilket det i en vis grad kan være mindre Apple Watch-ressourcer er brugt til at tegne skærmelementer, men jeg har ikke personligt bemærket det meget, med undtagelse af, at nogle glanser er en smule glattere at få adgang til (f.eks. pulsovervågning, for eksempel). Det kan dog gøre Apple Watch-skærmen lidt nemmere at læse, da det øger kontrasten på nogle dele af brugergrænsefladen, men i sidste instans om du vil bruge denne indstilling, er det et spørgsmål om brugerens præference.

Mens du undersøger tilgængelighedsindstillingerne for WatchOS, er en anden populær tilpasning til at bruge eller deaktivere Reduce Motion på Apple Watch, som også skærer ned på nogle af de forskellige UI-effekter i WatchOS.