Sådan spiller du pc-spil på min bærbare computer

I de forløbne år betød pc-spil normalt at spille på et desktop-tårn i fuld størrelse, men takket være forbedret bærbar hardware - og et populært tilbagevenden til enklere "retro" -grafik - kan en bærbar computer i mellemklassen køre mange spil frigivet i sidste par år. Bærbare computere tilbyder stadig ikke fleksible hardwareopgraderinger eller de nemmeste kontrolordninger, men med downloadede spil og en valgfri controller kan du gøre din bærbare computer til en on-the-go konsol.

Nødvendig hardware

Den største hindring for bærbare gamere er den relative svaghed ved gennemsnitlig bærbar hardware. Sammenlignet med stationære computere i samme prisinterval kører bærbare computere ofte langsommere, og mange mangler et dedikeret grafikkort. Tidligere udelukkede dette fuldstændigt at spille 3D-gengivne spil, men moderne processorer inkluderer ret dygtige videokomponenter. Du kan ikke maksimere hver grafikindstilling, men du kan få mange moderne spil, der kører på stabile rammer. Hvis du vil have den bedste visuelle oplevelse, har du stadig brug for en bærbar computer, der indeholder et diskret grafikkort fra Nvidia eller AMD. For at se, om du kan spille et bestemt spil, skal du sammenligne dets mindstekrav til dine systemspecifikationer eller bruge et websted, der analyserer din hardware, såsom System Requirements Lab (link i ressourcer).

Valg af spil

Forudsat at din bærbare computer har tilstrækkelig strøm, kan den køre de samme spil som en stationær computer - men det betyder ikke, at hver titel er lige så velegnet til bærbar leg. Den største hindring er kontrolordninger. Selvom et par bærbare computere, ligesom Razor Blade, har touchpad'en placeret til højre for tastaturet, gør dens sædvanlige centerplacering og relative unøjagtighed det vanskeligt at spille genrer som first-person shooters, der kræver hurtig og præcis kontrol. I stedet skal du prøve spil, der udelukkende er afhængige af tastaturet, såsom 2D-platforme som "Spelunky", eller hold dig til langsommere genrer. Puslespil, eventyrspil som "The Walking Dead" og turbaserede strategititler som "Civilization" -serien fungerer alle sammen godt.

Nyttige tilføjelser

For at udvide udvalget af spil, der kan spilles på en bærbar computer, skal du investere i en controller. Takket være det faktum, at mange pc-spil i dag stammer fra konsoltitler, er controllersupport blevet en standard på næsten alle genrer. Målretning med en controller stemmer muligvis ikke overens med en muses nøjagtighed, men det slår let ved hjælp af en touchpad. Kombiner controlleren med et HDMI-kabeloutput til dit tv, og du genskaber konsoloplevelsen fuldt ud. På den anden side, hvis du har din bærbare computer sat op på et bord, kan du tilslutte en USB-mus og spille med præcis præcision. En anden periferi, der er værd at investere, er et par hovedtelefoner, da de fleste bærbare højttalere lader meget tilbage at ønske. Hvis du køber USB-hovedtelefoner, kan du også undgå de sørgeligt utilstrækkelige lydchips, der er indbygget i de fleste bærbare computere.

Begynd at spille

Mange bærbare computere inkluderer ikke optiske drev, men med over 90 procent af salg af pc-spil, der installeres via downloads, forhindrer denne udeladelse dig ikke fra at spille. Hvis du allerede har et digitalt spilbibliotek på en tjeneste som Steam, skal du downloade klienten og logge ind for at nå alle dine tidligere køb. Hvis du lige er begyndt, skal du shoppe rundt for at finde de bedste tilbud på de titler, du ønsker. Bortset fra et par metafunktioner som præstationer, fungerer spil det samme, uanset om du køber dem fra Steam, GOG, Origin, Amazon, The Humble Store eller et andet sted. For indie-titler med lavt budget kan du også tjekke Desura.