Sådan bruges Action Replay til Wii

Elementer, du har brug for

  • Handling Afspil Wii Powerbesparelsesenhed

  • Nintendo Wii

  • Windows-baseret pc

  • MAX Media Manager Pro-software (inkluderet i Action Replay)

  • USB SD-kortlæser

Action Replay for Wii fungerer lidt anderledes end tidligere iterationer af tredjeparts snyderi. I stedet for at kræve kodeindtastning, før du starter et spil, bruger Wii Action Replay forudformaterede Powersaves.

Brug af Action Replay Poweraves

Placer Powersaves SD-kort i SD-stikket på din Nintendo Wii.

Tænd for din Wii. I hovedmenuen skal du vælge "Wii-indstillinger" og derefter "Datastyring".

Vælg "Gem data", og klik på billedet af Nintendo Wii. Under indstillingen "SD-hukommelse" vil du se en liste over alle de in-box Powersaves, der følger med din Action Replay-enhed.

Kopier Powersave til det spil, du ønsker at spille, fra SD-kortet til din Nintendo Wiis interne hukommelse ved at vælge det og klikke på "Kopier". Vælg "Ja" i bekræftelsesfeltet.

Gå tilbage til hovedmenuen og start dit spil. Når du bliver bedt om at indlæse gemte spildata, skal du vælge "Ja" eller "OK" (afhængigt af spillet). Du kan nu få adgang til din Powersave!

Download af nye strømbesparelser

Tilslut Powersaves SD-kort til din pc ved hjælp af USB-kortlæseren.

Åbn MAX Media Manager Pro, og klik på knappen "SAVES-WEB". Du kan finde den øverst til højre i vinduet.

Vælg "Strømsparing", og klik derefter på det første bogstav i spilletitlen. Som et eksempel, hvis du ledte efter gemninger til Super Mario Galaxy, ville du klikke på "S."

Find det spil, du ønsker at downloade gemmer til, og vælg det ved at klikke på titlen.

Gennemse de tilgængelige gemte ting, og find den, du gerne vil føje til din Wii.

Klik på afkrydsningsfeltet "Til SD", og tryk derefter på knappen "Download". Din gemning er nu på dit Powersaves SD-kort, klar til at blive importeret til Nintendo Wii.

Tips

Wii Powersaves leveres med forudformaterede snydekoder og gemmer til hundreder af spil, men hvis du ønsker at holde dig opdateret, skal du slutte din enhed til en computer og downloade nye gemmer, når nye spil kommer ud.

Advarsler

Powersaves overskriver eksisterende lagringsdata til dine Wii-spil. Sørg for at sikkerhedskopiere dem, før du bruger Powersaves-enheden. Powersaves fungerer ikke, medmindre du har spillet det spil, du forsøger at ændre mindst en gang på din Nintendo Wii.