Sådan programmeres en Midland NOAA-radio

En NOAA-radio kan hjælpe dig med at beskytte dig i hårdt vejr. Selvom National Oceanic and Atmospheric Administration ikke støtter et bestemt mærke, modtager Midland WR-100 vejrradio NOAA-udsendelser og er nem at betjene, overkommelig og bredt tilgængelig. Programmer radioen korrekt for at sikre, at du har tid til at søge ly under en tornado eller anden nødsituation.

Trin 1

Opsæt radioen. Installer tre AA-batterier i rummet på undersiden af ​​radioen for at holde det i gang under strømafbrydelser. Sæt radioen i en stikkontakt, tænd for afbryderen, og træk antennen ud.

Trin 2

Indstil uret. Midland-radioen er også et vækkeur. Tryk på "Menu" og pil op, indtil ordet "Tid" vises på displayet øverst på radioen. Tryk på "Vælg". Tryk på pil op for at ændre timen og højre pil for at gemme timeindstillingen. Indstil minutterne ved hjælp af de samme to piletaster, og tryk på "Vælg".

Trin 3

Indstil søvnalarmen. Tryk på pil op, indtil "Alarm" vises. Tryk på "Vælg". Tryk på pil op for at tænde alarmen, og tryk på "Vælg". Indstil alarmtiden med pil op og højre pil, på samme måde som du indstiller uret og trykker på "Vælg".

Trin 4

Programmer 24/7 NOAA vejrkanalen til dit område. Tryk på pil op, indtil "Channel" vises. Tryk på "Vælg". Tryk på pil op for at rulle gennem kanalerne, indtil du hører den stærkeste udsendelse, og tryk på "Vælg".

Trin 5

Programmer radioen for at advare dig om vejrure og advarsler i dit amt. Du skal indtaste dit amts sekscifrede NOAA SAME-kode (forkortelse for Specific Area Message Encoding). Tryk på pil op, indtil "SAME SET" vises. Tryk på "Vælg". Tryk på pil op, indtil "Enkelt" vises, og tryk på "Vælg". SAMME 01 vises. Tryk på "Vælg" igen, og der vises seks mellemrum, hvor du kan indtaste amtkoden. Tryk på pil op for at vælge det første ciffer og højre pil for at gemme cifret og indtaste det næste. Gentag, indtil du har indtastet alle seks cifre. Tryk på "Vælg".

Vælg "Flere" for at indtaste flere amtkoder. Efter hver kode skal du trykke på Vælg og derefter på pil op for at indtaste den næste kode. Når du er færdig med at indtaste koderne, skal du trykke på "Menu" for at vende tilbage til hovedprogrammeringsmenuen. "Enhver" er standardindstillingen og vil afhente ethvert amt inden for radioens rækkevidde.

Vælg, hvordan radioen vil underrette dig om vejrvarsler. Tryk på pil op, indtil "Alt Type" vises. Tryk på "Vælg". Tryk på pil op for at finde den alarmindstilling, du foretrækker: "Tone", "Skærm" eller "Stemme". Tryk på "Vælg", og tryk på "Menu" for at forlade programmeringsmenuen. Når storme er i dit område, og du hører alarmtonen, skal du trykke på "Weather / Snooze" for at lytte til alarmmeddelelsen. Tryk på den samme knap for at høre vejrudsigter og forhold; tryk på den igen for at stoppe med at lytte.