Sådan bruges MP9 Digital Pocket Video Recorder

MP9 digital lomme-videobåndoptager fanger video og lyd af god kvalitet i form af en almindelig kuglepen. Pennen er sort og sølv og har et klip, så du kan fastgøre den i en skjortelomme. Videoer er optaget i AVI-format gennem et lille pinhole-objektiv. Når du først har erhvervet din MP9, skal du muligvis vide, hvordan du bruger dens grundlæggende kontrolelementer, som inkluderer en enkelt knap, et statuslys og et USB-stik. Før du udfører nogen spionopgaver, vil du gerne kende din MP9 indefra og ude.

Drej grebet rundt om bunden af ​​pennen mod uret for at udvide pendelen på MP9. Pennen er fuldt funktionel og kan genopfyldes. Skriv med det som med en normal pen. Drej grebet med uret for at trække pennespidsen tilbage.

Hold pennen i begge hænder, og skru den øverste halvdel af, mens du holder den nederste halvdel stille. Træk den øverste del væk fra den nederste halvdel af pennen. Du vil se en USB-port, som for nylig blev skjult i pennen. Sæt USB-halvdelen af ​​pennen i en USB-port på din computer, eller sæt pennen i USB-rejseladeren, og sæt den spidsede ende i en væg. Tillad, at MP9 er fuldt opladet i to timer. Frakobl pennen, og skru den nederste del tilbage på bunden.

Tryk på knappen på toppen af ​​pennen og hold den nede for at give din MP9 strøm. Du vil se et lille lys bag på pennen lyse orange for at fortælle dig, at pennen er tændt og er i standby-tilstand. Tryk og hold knappen nede igen for at tænde den.

Vend den lille linse (placeret på siden af ​​pennen lige over klippet) mod motivet. Undgå at tildække mikrofonen, som er et lille hul på venstre side af pennen. Tryk en gang på knappen oven på pennen for at starte optagelsen. Det lille lys bag på pennen skifter fra orange til blå for at fortælle dig, at det er i optagetilstand. Hold linsen peget mod motivet.

Skub toppen af ​​pennen igen for at stoppe optagelsen. Lyset på bagsiden af ​​pennen lyser orange, hvilket indikerer, at det er i standbytilstand. Skub toppen af ​​pennen for at starte optagelsen igen. Gør dette så mange gange som du vil. Pennen optager i cirka en time non-stop med 15 billeder pr. Sekund, eller indtil den når sin 2-gigabyte kapacitet.

Skru den øverste halvdel af pennen af, og træk den væk fra den nederste halvdel. Sæt pennen i en USB-port på din computer. Vælg MP9-ikonet med musen fra enhedsvinduet, og klik på det for at se dets komponenter. Vælg de filer, du vil se fra MP9, og træk dem til den valgte mappe. Når filerne er kopieret, kan du slette dem for at frigøre plads.