Sådan reduceres størrelsen på sider på nettet

Hvis den webside, du kigger på, er for stor og ikke passer ind på din skærm, kan det skyldes, at din webbrowsers "zoom" -funktion er indstillet på et niveau, der er for højt til din skærm. Det er let at justere zoomfunktionen, og det tager kun et par sekunder, hvis du ved, hvor du skal kigge. Når du er fortrolig med zoomfunktionen, kan du eksperimentere med forskellige størrelser og tilpasse en visning, der passer til dig og din computer. Denne artikel diskuterer de rigtige trin til justering af zoom ved hjælp af internetbrowseren Internet Explorer; andre webbrowsere kan variere lidt.

Sådan reduceres størrelsen på sider på nettet

Åbn en Internet Explorer-browser ved at klikke på dens ikon på computerens skrivebord. Hvis du ikke har Internet Explorer-browseren, kan du downloade den fra Microsofts websted.

Sådan reduceres størrelsen på sider på nettet

Klik på knappen "Side" med din mus. Denne knap er placeret på værktøjslinjen ved siden af ​​printerikonet (til venstre) og værktøjsikonet (til højre).

Hvordan man gør websider mindre, Hvordan man reducerer størrelsen på websider, Hvordan man justerer zoomfunktionen på en webside

Vælg "Zoom" i rullemenuen.

Sådan reduceres størrelsen på sider på nettet

Vælg den passende zoomstørrelse. Dine muligheder spænder fra 50 til 400 procent. Du kan også vælge "Brugerdefineret" og indtaste en bestemt procentdel, der passer til dig.