Chrome til iPad, iPhone og iPod touch nu tilgængelig på iOS App Store


Den populære Chrome-webbrowser er nu tilgængelig som en gratis download til iPad, iPhone og iPod touch. Den alternative iOS-browser har mange funktioner lånt fra desktop-versionen, men tre især gør Chrome til et meget godt alternativ til Safari:

  1. Incognito mode er adskilt fra standard browsing og kan åbnes som en ny fane (vs aktivere manuelt i Safari)
  2. Ubegrænset faner (mod 9 grænsen i Safari)
  3. Browsing og bogmærke synkronisering mellem mobile og desktop versioner (kommer til Safari med iOS 6 og OS X Mountain Lion)

Der er også nogle få andre gode funktioner, som at kunne anmode om en fuld desktopversion af et websted, hvis du har fået vist den mobile version, og evnen til at søge efter stemme ved at trykke på det lille mikrofonlogo i adresselinjen.

  • Få Chrome til iOS gratis fra App Store

Ydeevnen er temmelig god, men Chrome er endnu ikke så hurtig som Safari, når du læser javascript. Så hvis du ofte besøger websteder, der bruger ajax, annoncer og indhold af indhold på 2.0 2.0, vil du sikkert se præstationsfeltet. Det er ikke at sige, at Chrome til iOS er langsom, det er bare i øjeblikket langsommere end Safari.

Også frustrerende, men uden fejl i Chrome, er det, at brugerne ikke kan ændre deres standardwebbrowser i iOS fra Safari, hvilket betyder, at hvis nogen har sendt dig et link, du vil åbne i Chrome, skal du manuelt åbne det og indsætte det URL'en. Det er en gener, men med mængden af ​​webbrowsere, der stilles til rådighed for iOS, er det nok kun et spørgsmål om tid, før ting som standard e-mail og webbrowser apps kan ændres i iOS-indstillinger.

Hvis du allerede bruger Chrome som din desktop-browser, og du ejer en iPad eller iPhone, er det bestemt værd at tjekke ud.


(Chrome på iPad kører i inkognitomodus)