Mac OS X 10.7 Lion: Forudsigelser, ideer, og hvad vi ved

Opdatering: Apple leverede en sneak peak og release dato for Mac OS X 10.7 Lion. Den vil være tilgængelig sommer 2011, og mange af forudsigelserne nedenfor viste sig at være korrekte. Du kan se skærmbilleder og funktioner i Mac OS X 10.7 Lion eller læs videre til vores spekulation forud for forhåndsvisning.

Teknologien er bange for Apple-arrangementet "Tilbage til Mac", der er planlagt til næste uge. Apples læber er stramme som vanligt, og alt, hvad vi ved, er, at Apple vil give os et kig på den nye version af Mac OS X.

11 muligheder for Mac OS X 10.7 Lion

I en bestemt rækkefølge er her et par ideer, der er mulige for Mac OS X 10.7:

 • Mac OS X 10.7 Lion - navnet er stadig ren spekulation, men baseret på Lion-ansigtet, der springer ud bag logoet, er det noget indlysende. Plus, det har en bedre ring til det end Mac OS X Ceiling Cat.
 • iChat + FaceTime - dette er ingen opdatering af hjernen, da du nu kan bruge FaceTime på en iPod touch via e-mailadresser for at starte et FaceTime-opkald, er det uundgåeligt, at det kommer til Mac OS X
 • Mac App Store - med succes i iOS App Store, hvorfor ikke bringe en til Mac OS X apps? Det ville være en fejl at gøre App Store den eneste måde at installere apps på en Mac, men det ville være et stort hit at have en central shopping- og downloadlokalitet for alle Mac-programmer.
 • Stærkere Multi-Touch Integration - Mellem Magic Trackpad og Apples vilde succes med den touch-baserede iOS, vil vi sandsynligvis få stærkere multi-touch-understøttelse i kommende versioner af Mac OS X. Uanset om dette er fyldt med iOS-integration, hvem ved det - men nok ikke endnu.
 • IOS erstatter Dashboard - Dashboard er sjovt at tjekke dit lokale vejr, men ud over det bliver det ikke meget at bruge. Apple har allerede indgivet patent til at indarbejde iOS til Mac OS X i en iMac Touch, og erstatning af Dashboard med et iOS-lag giver meget mening. Det er sandsynligvis uundgåeligt, men vil vi se det i den næste version af Mac OS X?
 • Cloud Support - om dette gemmer medier i skyen, synkroniserer data mellem din Mac og iOS-enhed overalt, den førnævnte Mac App Store eller noget helt andet, hvem ved. Baseret på jobbeskrivelsen, der blev offentliggjort tidligere på året om en "revolutionerende funktion", ser Apple næsten helt sikkert på at inkorporere cloud computing og storage i en kommende Mac OS X-version. Vil det være i 10, 7? Hvem ved.
 • Opdateret Finder - måske vil vi se faner Finder windows, ikoner bygget til høj opløsning (nethinden til Mac?) Skærme, automatisk filmærkning og sortering og andre avancerede filhåndteringsfunktioner.
 • Opdateret Dock - Dock er en fantastisk funktion af Mac OS X, men det kan bruge forbedring, med ting som Stacks Fan-visning bliver rullbar og måske bedre vindueshåndtering og forhåndsvisninger.
 • Ny GUI - vi vil sandsynligvis se et opdateret (eller i det mindste forenet) GUI, i hvilket omfang det vil være anderledes, er det nogen gætte. Min antagelse er, at det vil blive forbedringer, men vi holder tæt på den eksisterende Mac OS X-grænseflade
 • Real NTFS Support - Ja, Snow Leopard kan montere NTFS-volumener med læse / skrive support, men det er ikke aktiveret som standard og ikke officielt understøttet. På grund af dette er NTFS-support i Mac OS X henvist til tredjepartsudviklere og open source-fællesskabet. True native NTFS læse og skrive support er afgørende for Mac OS X opfører sig godt i en Windows verden, så dette er temmelig sandsynligt funktion.
 • Avanceret AirPlay Support - AirPlay ser ud til at have en meget lovende fremtid for alle Apples produkter. Det ville give meget mening, fordi der er en stærkere AirPlay-understøttelse til at eksistere i Mac OS X. Hvorfor begrænse protokollen til musik og video? Hvorfor ikke lade dine Mac-programmer eksportere til ting som en projektor, tv eller iOS-enhed via AirPlay også

Hvad vi ved om Mac OS X 10.7

Så spekulation er fint og dandy, men hvad ved vi om Mac OS X 10.7 Lion? Opdatering: Se Mac OS X 10.7 Lion funktioner og skærmbilleder. Nå, intet rigtigt. Det har vist sig i server logfiler i godt over et år, men ud over John Gruber siger udgivelsen blev forsinket, ingen ved noget. Enhver, der fortæller dig ellers, er fuld af det, Apple har en utrolig stramt hemmelighold omkring Mac OS opdateringen, og næsten ingenting er blevet lækket.

Bliv ved, vi ved meget mere i næste uge.