Sådan udskrives en PDF-fil med PowerDesigner

PowerDesigner er modellerings- og metadataadministrationssoftware oprettet af Sybase. Programmet er designet til at hjælpe store organisationer med datamodellering, informationsarkitektur og virksomhedsarkitektur. PowerDesigner understøtter en bred vifte af standarder, herunder RDBMS, RTF og XML. Så længe du har software til oprettelse af PDF, såsom Adobe Acrobat Professional, installeret på din computer eller dit netværk, er det hurtigt og nemt at udskrive fra PowerDesigner til PDF.

Trin 1

Åbn det dokument eller den rapport, du vil udskrive til PDF i PowerDesigner.

Trin 2

Send din anmodning om udskrivning af PDF. Klik på "File" i menuen nær toppen af ​​skærmen, og vælg "Print". Når dialogboksen Udskriv vises på skærmen, skal du klikke på rullemenuen med printernavnet og vælge indstillingen "Adobe PDF". Klik på knappen "Egenskaber" for at justere udskriftsindstillingerne, så de passer til dine behov, og klik derefter på "OK". Når du er tilfreds med dine indstillinger, skal du klikke på "OK" igen.

Giv din PDF-fil et navn i den resulterende dialogboks. Vælg det sted, hvor du vil gemme det, og klik derefter på knappen "Gem". En statuslinje sporer status for dit PDF-udskrivningsjob, hvilket kan tage flere minutter at udføre for større job. Når dialogboksen lukkes, er din PDF-fil klar til brug.