Sådan opbevares et cellenummer fra en anden stat, når du flytter

At flytte er ofte en afskrækkende og stressende oplevelse, men virksomheden kan blive endnu mere kompliceret, når du vælger at flytte til en anden stat. Ud over at flytte dine ejendele på tværs af statslinjer skal du også bekymre dig om at oprette forsyningsselskaber og andre tjenester inden flytning. En mobiltelefonbruger, der ønsker at beholde et eksisterende mobiltelefonnummer, selv efter en flytning til en ny tilstand, har nogle yderligere trin til at udføre denne ekstra opgave, men det er muligt at beholde dit nummer i mange tilfælde.

Trin 1

Ring til din nuværende mobiloperatør og forhør dig om en landsdækkende plan. Med denne type plan kan du beholde dit nuværende mobiltelefonnummer og rejse fra stat til stat uden at pådrage sig langdistance- eller roamingafgifter ifølge Verizon Wireless. Spørg om eventuelle planer, f.eks. For venner og familie, der bruger den samme transportør, de måske tilbyder sammen med andre minutpakker, der giver dig mulighed for at spare på udgående og indgående opkald til og fra kære i den stat, du efterlader dig .

Trin 2

Find et nyt luftfartsselskab i den stat, du planlægger at opholde dig i, hvis din operatør ikke tilbyder denne type trådløse mobilnummerplan. Du kan bede din nye operatør om at "porte" dit eksisterende telefonnummer til den nye plan. På denne måde kan du beholde dit eksisterende nummer, og de opkald, du foretager og modtager, vil blive inkluderet i prisen for den plan, du vælger med den nye mobiloperatør.

Åbn en konto med et nyt luftfartsselskab, selvom du ikke kan finde en, der tilbyder denne form for "porting in" -tjeneste, fordi du endnu ikke er heldig. Hvis du åbner en konto hos en ny operatør, kan du stadig beholde dit gamle nummer som et "virtuelt nummer." Adskillige onlinevirksomheder, som f.eks. Gratis fremsendelse eller Jet Numbers-kommunikation (se ressourcer), tilbyder virtuelle numre og / eller viderestillingsprodukter. Med denne type ekstra service kan det firma, du vælger, importere dit eksisterende mobiltelefonnummer og derefter dirigere indgående opkald til et nyt mobiltelefonnummer, som du åbnede i en anden tilstand. De månedlige gebyrer for denne form for service er baseret på brug.