Sådan reduceres en GIF-filstørrelse

GIF-filer findes i to varianter: statisk og animeret. Statisk GIFS bevæger sig ikke. Designere bruger statiske GIFS til at vise billeder som logoer og stregtegninger. Animerede GIF'er, der ses på mange websteder, består af individuelle billedrammer, der skaber en illusion af bevægelse, når browsere viser dem. Flere faktorer bestemmer størrelsen på en GIF, herunder dens farveantal og antallet af billedrammer, hvis det er en animeret GIF. Du kan få dine websider til at indlæse hurtigere og spare værdifuld plads på harddisken ved at optimere og ændre størrelsen på dine GIF-filer.

Brug dynamisk drev

Trin 1

Besøg Dynamic Drive's "Online Image Optimizer" -websted.

Trin 2

Indtast URL'en til en online GIF i URL-tekstfeltet, eller klik på "Gennemse" for at søge efter et billede på din computer.

Trin 3

Klik på "Vis alle resultater", og klik derefter på "Optimer". Webstedet genererer flere miniaturebilleder, der viser, hvordan din GIF ville se på forskellige kompressionsindstillinger. Du vil også se filstørrelsen på hver miniaturebillede.

Højreklik på det billede, du vil gemme, og vælg "Gem som." Vinduet "Gem som" åbnes. Klik på "Gem". Windows gemmer det optimerede billede på din computer.

Brug Online Image Editor

Trin 1

Besøg webstedet Online Image Editor. Klik på "File", og vælg "Open".

Trin 2

Indtast URL'en til en online GIF i tekstfeltet "Hent fra internettet". Ellers skal du klikke på "Gennemse" og vælge et GIF-billede fra din harddisk.

Trin 3

Klik på "Upload" for at uploade din GIF. Webstedet viser billedet og dets filstørrelse.

Trin 4

Klik på "Rediger" og vælg "Reducer farver." Webstedet fjerner farver fra GIF og viser en række miniaturebilleder. Du vil også se filstørrelsen på hver miniaturebillede.

Trin 5

Klik på det billede, du vil gemme. Webstedet viser det på en ny side.

Trin 6

Klik på "Rediger" og vælg "Kun GIF", hvis du har en animeret GIF. En rullemenu åbnes. Vælg "Fjern hver anden ramme." Webstedet fjerner hver anden ramme fra animationen og viser en ny, mindre filstørrelse og det nye billede med alternative rammer fjernet.

Klik på "Gem", og klik derefter på "Gem billede lokalt." Et vindue "Gem" åbnes. Klik på "Gem" for at gemme den optimerede GIF på din harddisk.

Brug GIF Reducer

Trin 1

Besøg GIF Reducer-webstedet.

Trin 2

Indtast URL'en til en online GIF i tekstfeltet "URL til online GIF". Ellers skal du klikke på "Gennemse" og vælge et GIF-billede fra din harddisk.

Trin 3

Klik på "Reducer det."

Trin 4

Klik på "Se de konverterede billeder." Webstedet fjerner farver fra GIF og viser en række miniaturebilleder. Du vil også se filstørrelsen på hver miniaturebillede.

Højreklik på det billede, du vil gemme, og vælg "Gem som." Vinduet "Gem som" åbnes. Klik på "Gem". Windows gemmer det optimerede billede på din computer.