Sådan oprettes PDF-filer, der udløber og ikke kan udskrives

Når det kommer til dokumentsikkerhed, får du det, du betaler for. Standard PDF-skabere som Adobe Acrobat tilbyder adgangskodebeskyttelse, men ikke specifikke funktioner som udløbsdatoer og udskriftsbeskyttelse. For at få disse ekstra funktioner permanent skal du købe et PDF-sikkerhedsprogram. Der er flere at vælge imellem, og de fleste tilbyder en gratis prøveperiode, som du kan teste for at se, om den opfylder dine sikkerhedskrav.

Trin 1

Download og installer en gratis prøveversion af et PDF-sikkerhedsprogram. Åbn programmet.

Trin 2

Klik på "Gennemse" for at finde den PDF, du vil beskytte. Rul gennem Explorer-vinduet, der kommer op, og vælg din PDF, og klik derefter på "OK".

Beslut om de muligheder, du vil have til sikkerheden af ​​din PDF. Du kan indstille en udløbsdato ved at markere afkrydsningsfeltet ud for "Angiv udløbsdato" og derefter bruge kalenderværktøjet til at vælge en dato. Marker afkrydsningsfeltet ud for "Brug adgangskode" for at tilføje en adgangskode. Lad afkrydsningsfeltet ud for "Tillad udskrivning" være markeret for at sikre, at dokumentet ikke kan udskrives. Klik på "Opret". Din PDF med udskrivningsbegrænsninger og en udløbsdato er nu genereret.