Sådan tager du et skærmbillede på iPhone

Hvis du tager et skærmbillede med en iPhone, iPod touch eller iPad, er det virkelig nemt, og processen er den samme på alle enheder, uanset hvilken model det er. Lad os hoppe lige ind og lære, hvordan du får et billede af enhedens skærm.

Fange en iPhone Screen Shot

For at fange skærmbilledet af en iOS-enhed skal du blot gøre følgende:

  • Tryk på tænd / sluk-knappen og startknappen samtidigt
  • Når skærmen blinker, har et skærmbillede taget af, hvad der er på skærmen i iOS

Du skal blot give en hurtig samtidig tryk til både Power og Home-knapperne, skærmbilledet er indlysende, fordi iPhone- eller iPad-skærmen blinker, og der opnås en lydeffekts, når den er optaget.

Dine screenshots gemmes automatisk i din iPhone Photos-app. For at se dem skal du blot trykke på Billeder, og du finder skærmbilledet i slutningen af ​​dit kamerarulle eller albumvisning i Fotos.

Hvis du er forvirret, skal du blot henvise til billederne i dette indlæg, som viser, hvor du kan se Power og Home-knappen fremhævet. Tænd / sluk-knappen er på siden af ​​nye iPhone-modeller og toppen af ​​ældre iPhone-modeller, hvor som hjemme-knappen er placeret på bunden af ​​alle enheder i midten.

Det er her, hvor tænd / sluk-knappen og hjemme-knapperne er på nye model iPhones, noget nyere end iPhone 6 og iPhone 6 Plus:

Her er hvor strømknappen og startknappen er på iPhone 5S, iPhone 5, iPhone 4S, 4, 3GS, 3G og 2G:

Jeg ved, at dette kan virke som et nybegynder tip, men jeg blev lige spurgt hvordan man gør det her i dag af en person, som jeg ville overveje yderst teknisk savvy, så måske er det ikke så kendt som det burde være særlig for de seneste iPhone-konvertere. Jeg løber ind i spørgsmålet om, hvordan man udskriver skærm på en Mac, også ofte, men selvom Mac'en måske kræver en nøglekombination at huske, er iOS endnu nemmere. Dette er i modsætning til ældre versioner af Android, som tilsyneladende indebærer at installere SDK først ... hmm, der blev ændret i nyere versioner, men uanset hvilken type enhed du har, er det ret nemt at tage billeder af skærmen i dag.

Opdateret: 16-05-2016