Sådan tilføjes et regneark til forespørgsler om forretningsobjekter

Selvom forretningsobjekter er et selvbetjeningsværktøj til at få adgang til datalagerdefinerede universer (tabelvisninger), kan du trække data fra mindre sofistikerede kilder give dig mulighed for at samarbejde og håndtere presserende anmodninger. Forestil dig, at din kollega giver dig et regneark til analyse: Du kan bruge utallige timer på at formatere en rapport fra bunden, eller du kan lade forretningsobjekter gøre det tunge løft med sine forudformaterede rapporteringsværktøjer. Tilføjelse af en Microsoft Excel-fil til en forespørgsel kræver ikke SQL (Structured Query Language) -kodning, men Business Objects 'peg-og-klik-interface gør alt det hårde arbejde uden at du behøver at foretage nogen programmering.

Opsætning

Trin 1

Klik på "Start" fra Windows Desktop. Hold markøren over "Programmer", find "Forretningsobjekter", og dobbeltklik. Hvis du har en genvej på skrivebordet med navnet "Forretningsobjekter", kan du blot dobbeltklikke på ikonet.

Trin 2

Indtast dit brugernavn og din adgangskode, når du bliver bedt om det. Du har tilladelse til tre forsøg, og det er store og små bogstaver. Hvis du ikke kan logge ind, skal du kontakte din systemadministrator.

Trin 3

Vælg "File" og "New" i menulinjen.

Direkte forretningsobjekter for at pege på placeringen af ​​de data, du vil hente i det vindue, der vises: “Univers” (ekstern server) eller “Andre” (lokal computer). Vælg "Personlige datafiler" fra rullelisten "Andre".

Importerer

Trin 1

Vælg "Microsoft Excel Files" (* .xls) ved "Format" -prompten, når guiden "Access Personal Data" starter.

Trin 2

Klik på "Gennemse", så vises et Explorer-vindue, hvor du kan navigere til regnearket på din harddisk.

Trin 3

Vælg Excel-filen, og klik på "Åbn".

Trin 4

Vælg indstillingen "Første række indeholder kolonnenavne."

Vælg fanen "Definition", og vælg derefter et hvilket som helst feltnavn for at acceptere eller omdøbe kolonneoverskrifter. Du har importeret regnearkdata, hvorfra du nu kan udføre analyser og oprette rapporter.