Sådan installeres støjdæmpere til generatorer

Den høje klynke, der går op og ned i tonehøjde med motoromdrejninger, kommer fra generatoren og går ind i strømledningen på dit stereoanlæg. Eller det bliver samlet op i en "opstrøms" komponent som en modtager eller equalizer og ind i forstærkeren gennem RCA-ledninger: der kræves en anden type undertrykker. Genjording af komponenter er den første handling. Hvis en suppressor bliver nødvendig, skal du muligvis installere mere end en eller flere typer afhængigt af dit systems kompleksitet. Brug eliminationsprocessen til at bestemme, hvor undertrykkere skal findes.

Ledningsføring 12VDC Generatorstøjdæmpere

Trin 1

Skær strømledningen (normalt rød), der hører til den komponent, du behandler, for støj ca. 6 tommer fra komponentchassiset. Fjern 3/4 tommer isolering fra ledningen på begge sider af snittet.

Trin 2

Indsæt 12-volts forsyningsenden af ​​det afskårne kabel og ledningen "til strøm" på undertrykkeren i en stikket-splejsningsstik fra modsatte ender. Krymp dem sammen ved at samle stikket på ledningerne med krymperen.

Trin 3

Indsæt komponentenden af ​​det afskårne kabel i et stiksplitsestik sammen med den resterende strømledning fra undertrykkeren.

Fjern komponentens sorte jordledning fra dets fastgørelsespunkt til bilen og drej den sammen med undertrykkers sorte jordledning. Krymp på en stjerne-ringterminal, og forbind jordledningen igen til dens fastgørelsespunkt.

Ledningsføring RCA Line-Level Alternator Støjdæmpere

Trin 1

Frakobl de manuelle RCA line-level kabler fra forstærkeren, equalizeren eller den aktive delefilter.

Trin 2

Sæt de mandlige RCA-ledninger i de kvindelige indgange på suppressoren, og de mandlige ledninger på suppressoren tilbage i forstærkeren eller anden komponent.

Jordbundt den sorte jordledning på undertrykkeren til samme jordpunkt som forstærkeren eller anden komponent.