Kør Mac OS X i en virtuel maskine med VirtualBox

Den nyeste version af VirtualBox giver dig mulighed for at oprette en Mac OS X gæsthost, der giver mulighed for at virtualisere forskellige versioner af Mac OS X. Dette er den første officielle support til Mac OS X, der kører som en VM fra VirtualBox, og er en del af seneste beta.

Officielt fungerer dette kun, når du kører VirtualBox på Mac-hardware (intet ord endnu på Hackintosh), og support til Mac OS X VM'er betragtes som "eksperimentelle" på dette tidspunkt. Hvis du er så tilbøjelig, kan du downloade VirtualBox gratis og prøve det selv.

Uofficielt kan du tilsyneladende installere Mac OS X Snow Leopard og senere og køre den i VirtualBox på enhver pc ved at bruge et par hacks og installere OSx86. Dette virker til at køre en virtuel Mac OS X-maskine fra en Mac, Windows XP, Vista, 7, Windows 8, Windows 10 eller en Linux-vært.

Taranfx har den bedste vejledning til at gøre dette, hvis du er interesseret i at køre MacOS i en VM på Windows, og du behøver ikke den nyeste beta-build af VirtualBox for at gøre dette.

At køre Mac OS X i en virtuel maskine er tilsyneladende mod Mac OS X EULA, i det mindste med nogle versioner af systemsoftwaren, men hvor strengt det håndhæves, er det stadig at se, så det vil være interessant at se, om VirtualBox fortsætter med at støtte Mac OS VM'er.

Hvis du har andre tip, tricks, pointers eller detaljer om at køre MacOS i en virtuel maskine, kan du dele dem med os i kommentarerne!