Sådan oprettes telefonsvarer på en Metro PCS-telefon

Metro PCS er en mobiltjenesteudbyder, der tilbyder mobiltelefoner og PDA'er til daglig brug. Virksomhedens voicemail-funktion giver dig mulighed for at lytte til beskeder, der er efterladt af dig, der ringer op. Ved hjælp af din Metro PCS-telefon kan du optage en personlig hilsen for at fortælle folk, hvad de skal gøre efter "bip".

Tryk på "1" på din Metro PCS-telefon, og tryk derefter på "Send" for at få adgang til din telefonsvarer. Du kan også ringe til dit mobiltelefonnummer for at få adgang til din telefonsvarer. Når du opretter din telefonsvarer første gang, skal du følge en række meddelelser. Du bliver bedt om at oprette et kodeord og en personlig hilsen.

Opret en adgangskode, som du nemt kan huske. Adgangskoden består af fire tal. Standardadgangskoden til Metro PCS er 9999. Du bruger standardadgangskoden første gang du får adgang til din voicemail-konto.

Optag en telefonsvarerhilsen. Når du har optaget hilsenen, skal du følge vejledningen for at gemme den. Hvis du ikke er tilfreds med hilsenen, kan du slette originalen og optage den igen.