Sådan finder du Bluetooth-enheder med Windows

De fleste moderne computere inkluderer integreret trådløs Bluetooth-forbindelse. Dette gør det muligt for Bluetooth-aktiverede enheder såsom mobiltelefoner, printere og fjernsyn at oprette forbindelse til computeren trådløst. Før der oprettes forbindelse til en Bluetooth-enhed, skal Windows finde og genkende den. Dette er det første skridt til at forbinde en Bluetooth-aktiveret enhed til pc'en. Ved hjælp af kontrolpanelet inkluderer Windows et værktøj "Tilføj en enhed" til at parre de to enheder sammen. Brug "Tilføj en enhed" til at finde og i sidste ende oprette forbindelse til en Bluetooth-aktiveret enhed.

Trin 1

Åbn Start-menuen ved at klikke på "Start" i nederste venstre del af skrivebordet. Klik på "Kontrolpanel" for at åbne kontrolpanelværktøjet.

Trin 2

Vælg linket "Tilføj en enhed", der er placeret under "Hardware og lyd" -overskriften. Computeren begynder at søge efter Bluetooth-enheder inden for dit personlige område.

Trin 3

Se de anførte Bluetooth-enheder fra vinduet med søgeresultater. Vælg den enhed, du vil oprette forbindelse til computeren, og klik på "Næste".

Klik på "Tilføj" nederst til højre i vinduet for at bekræfte parring af enheden med computeren. Klik på "Næste" gennem serien af ​​efterfølgende meddelelser for at tilføje Bluetooth-enheden.