Sådan viser du brugerbibliotekets mappe i OS X Mavericks

Alle de seneste versioner af OS X har valgt en konservativ tilgang til at vise brugerne ~ / Bibliotek / bibliotek, en mappe, der indeholder en række vigtige filer, indstillinger, præferencer, cacher og mange specifikke filer, der er nødvendige for apps til løbe som beregnet På grund af muligheden for utilsigtet skade for en bruger Mac, vil OS X deaktivere den mappe med det formål at forhindre nybegyndere at ændre på det. OS X Mavericks er ikke anderledes, men med udgivelsen 10, 9 har alle Mac-brugere en nem mulighed for permanent at vise biblioteket User Library uden at skulle resultere i kommandolinjen eller andre tricks, der tidligere var nødvendige for adgang til ~ / Biblioteket folder.

Vis bibliotekets brugerbibliotek permanent i OS X Mavericks

  • Fra OS X Finder skal du åbne et nyt vindue og gå til brugerens startmappe (tryk på Command + Shift + H for at springe direkte til Home)
  • Træk menuen "Vis" og vælg "Vis visningsindstillinger" (eller tryk på Kommando + J, hvis du kan lide tastaturgenveje)
  • Marker afkrydsningsfeltet for "Vis biblioteksmappe", og luk derefter panelet Vis indstillinger
  • Naviger i brugerens hjemmemappe for at se den nyligt synlige "Bibliotek" -mappe

Det kan være nødvendigt at rulle ned i brugerkataloget for at se den nyligt synlige Bibliotek-mappe. Videoen nedenfor viser, hvor nemt og hurtigt dette er, du vil se brugerne ~ / Bibliotek mappe på under 10 sekunder:

Denne indstilling er permanent, så længe afkrydsningsfeltet er aktivt, behøver det ikke at gentages igen gentagne gange under OS X-opdateringer. Hvis du beslutter, at du ikke længere vil have ~ / Bibliotek / mappen synlig, skal du blot fjerne markeringen i feltet i Hjemmapper 'Vis indstillinger' -panelet for at gøre det usynligt igen.

Bemærk at for multi-user-Mac'er, skal denne indstilling skiftes separat på hver brugerkonto. Dette er et meget nyttigt trick, selvom det er brugen er lidt mere avanceret end nogle af de mere enkle Mavericks-tips, vi har dækket.

Hvorfor ser jeg ikke "Vis biblioteksmappe" i visningsindstillinger? "

Du skal være på brugerens hjemmemappe for at se "Vis biblioteksmappe" i Visningsindstillinger. Hvis du ikke vælger indstillingen, er du sandsynligvis ikke i hjemmekartoteket, så klik på Command + Shift + H for øjeblikkeligt at springe til brugerens hjemmemappe og få vist indstillingen. "View Options" -panelet justeres automatisk, afhængigt af hvilken mappe du er aktiv i, hvilket betyder at du kan lade den stå åben

Hurtig adgang til brugeren / / bibliotekets mappe fra menuen Gå

Dette trick blev først opslået i tidligere versioner af OS X, der gemte bibliotekets mappe som standard, og hvis du ikke vil have ~ / bibliotekskataloget altid synlig, er det fortsat en rimelig mulighed for lejlighedsvis adgang til mappen:

  • Hold tasten OPTION nede og få adgang til menuen "Gå"
  • Vælg "Bibliotek" for øjeblikkeligt at springe til biblioteket Brugere ~ / Bibliotek

Der er stadig en række andre måder at springe til ~ / Bibliotek mappen for hurtig adgang, som alle fortsætter med at arbejde i OS X Mavericks.

Gør ~ / Bibliotek / mappe synlig fra kommandolinjen

For hvad det er værd, kan brugere fortsætte med at bruge kommandolinjebladet til at vise ~ / Bibliotek / bibliotek ligesom hvad der var muligt (og påkrævet) i OS X Lion og OS X Mountain Lion, men med OS X Mavericks er der lidt grund til at gøre det uden for scripting eller automatisere processen til brugerdefinerede installationer. Den nødvendige chflag-kommando er som følger og kræver ikke, at Finder dræbes for at træde i kraft:

chflags nohidden ~/Library/

I brugerens hjemmekatalog vises ~ / Bibliotek / mappe:

Igen er chflags tilgangen ikke længere nødvendig for Mavericks, selv om det stadig gør arbejde. For de fleste Mac-brugere kan du simpelthen skifte indstillingen til din smag i visningsindstillinger eller bruge en af ​​de midlertidige adgangsmetoder.