Sådan besvares en fax

Fax giver enkeltpersoner og virksomheder mulighed for at sende og modtage papirkopier af dokumenter, men mange mennesker ved ikke, hvad de skal gøre, når en fax ankommer. Der er forskellige typer faxer, som du kan modtage. Nogle af disse kommer gennem din e-mail-boks, og andre ankommer via en faxmaskine tilsluttet og knyttet til en telefonlinje. At beherske modtagelsen af ​​faxer forhindrer dig i at miste vigtige filer i travle tider i dit hjem eller på kontoret.

Faxmaskine

Sæt faxmaskinen i stikkontakten. Fastgør faxen til telefonlinjen via en telefonledning.

Indstil faxmaskinen til "Fax" -indstillingen ved at rulle gennem menuen på faxens skærm.

Læg fax eller kopipapir i faxmaskinen.

Lyt efter den indgående fax. En høj ringetone, der kommer gennem faxens højttaler, signalerer faxens ankomst. Du kan justere ringelydstyrken, så den passer til din lydstyrke. Vælg "Volume" i menuen. Juster lydstyrken ved at flytte fanen "Volumen" op og ned.

Se på faxdisplayet, når du hører faxen ringe. Den læser "Modtagelse" eller "Indgående fax." Vent på, at faxen udskriver din papirkopi af faxen.

E-mail-fax

Klik på ikonet "Fax" på skrivebordet. Afhængigt af din faxtjeneste skal du muligvis tjekke ind i din virksomheds e-mail-indbakke.

Vælg den fax, du vil udskrive, fra køen.

Vælg "Udskriv" -prompten, og vent på, at printeren udskriver faxen.

Elementer, du har brug for

  • Faxmaskine

  • Telefonkabel

  • Kopier eller fax papir

Tips

Send en returfax til den originale afsender, der underretter dem om, at du har modtaget faxen. Et telefonopkald er også en høflig gestus.

Advarsler

Træk ikke i eller træk i faxen, mens den udskrives.