Find ud af, hvor lang tid dit iPhone batteri er virkelig vedvarende

IPhone-batteriet varer et stykke tid, og ifølge Apple bør det tilbyde omkring 8 timers taletid, 8 timers internetbrug over LTE / 3G, 10 timers internetbrug over wi-fi, 10 timers videoafspilning og 40 timer af lydafspilning.

Derudover er standby-tiden, det er den tid, hvor den ikke er i brug, men den opretholder en afgift, siges at vare op til 225 timer (næsten en og en halv time!). Men forskellige iOS-opdateringer rapporteres ofte til enten bedre eller forværrede batterilevetid, og det er en tilsyneladende uendelig strøm af meninger hver gang en iOS-version frigives, uanset om det hjælper eller reducerer lang levetiden af ​​iPhones-batteriet.

I stedet for blot at have en løs ide eller mening baseret på opfattelse, har du nogensinde spekuleret på, hvor længe dit iPhone batteri er virkelig vedvarende? Nå behøver du ikke undre dig, fordi du kan få batteriforbruget data direkte på iPhone selv.

Sådan ses batterilevetid og brugsdata på iPhone

Du vil sandsynligvis have indikatoren for batteriindikator på for at få mest muligt ud af dette, hvis du ikke har det aktiveret, kan du slå det på i indstillingerne undervejs.

For at opnå de bedste resultater og for at få mest nøjagtighed med hensyn til den samlede iPhone-batteriets levetid, skal du vente, indtil din iPhone er et sted mellem 1% og 5% resterende batteri for at kontrollere indstillingerne, inden du trækker konklusioner.

Kontrol af eksakt batteriforbrug på iPhone

Til moderne udgivelser af iOS med iPhone:

 1. Åbn appen "Indstillinger" og gå til "Batteri"
 2. Rul ned hele vejen til bunden af ​​afsnittet Batteriforbrug til "Tid siden sidste opladning" for at se den præcise mængde tid, som iPhone-batteriet varer, opdelt i to sektioner
  • Anvendelse: Viser, hvor meget faktisk brug iPhone har haft på batteristrøm siden sidste gang den var fuldt opladet
  • Standby: Viser, hvor længe iPhone har sidder i tomgang på batteriet siden sidste fulde opladning

Tilsvarende finder jeg det nyttigt at tænde for, at der også vises en indikator for iPhone-batteriprocent.

Kontrol af batteriforbrug på ældre iPhone og iOS-udgivelser

Ældre iOS-enheder har også denne mulighed, selvom indstillingen er placeret på en anden placering:

 • Åbn "Indstillinger" og gå til "General"
 • Tryk på "Brug" og rul ned og kigge efter "Tid siden sidste fulde opladning"
  • Anvendelse: Viser, hvor meget faktisk brug iPhone har haft i timer og minutter siden sidste gang, den var fuldt opladet
  • Standby: Viser, hvor længe iPhone'en sidder i tomgang, da den sidst har afgivet en afgift
 • Valgfrit: Skift "Batteriprocent" til ON

Det du ser vil se noget sådan ud:

Nu hvor du ved præcis, hvor længe batteriet varer, siden det sidst blev opladet, kan du hjælpe med at bestemme, om det du ser er normalt eller ej. Den nemmeste måde at vide, om batteriforbruget er normalt, er at sammenligne, hvad du ser i forhold til dit resterende batteri, hvad Apple angiver som inden for deres rækkevidde. Dette vil variere meget per enhed og pr. Hvordan du bruger det, men i de fleste tilfælde omkring 7-9 timers brug er en dag normal. Der er dog ekstremer, og hvis du er på 2% batteri med 22 timers brug, har du en usædvanlig god form. Ligeledes, hvis du er på 2% batteri med kun en times brug, fungerer noget ikke korrekt og du vil nok gerne forsøge at rette op på det.

Her er et eksempel på ekstraordinært god batterilevetid på en iPhone, dette er usædvanligt og bør ikke overvejes som normalt:

Hvis du ser noget som billedet nedenfor, med to streger gennem batteriforbrugsindikatorerne, betyder det bare, at der ikke er nok data indsamlet. Enten skal iPhone opkræve 100% igen, så det kan nøjagtigt samle data, eller iPhone er lige nu blevet afbrudt, og så er der simpelthen ikke noget at rapportere tilbage.

Er batteriet aftappende hurtigere, eller bruger du det bare mere?

Ofte får folk en ny iPhone eller ny iOS-version og ender med at lege med det mere, hvilket fører til en opfattelse af reduceret batterilevetid, når det faktisk er bare, at de bruger enheden oftere. På den anden side er der tilfælde, hvor et iPhone-batteri er klart defekt eller ikke fungerer korrekt af en eller anden grund, og disse tilfælde kan let identificeres ved at se på de faktiske forbrugsdata for det virkelige batteri, der er angivet i Indstillinger.

Batteriet er bestemt ikke vedvarende lang nok, hvad nu?

Hvis du tror, ​​at dit iPhone batteri ikke varer så længe det skal være, er der en række ting at overveje og se på:

 • Find ud af, om en app bruger Location Services, og overvej at deaktivere den. Pinging-placering kan konstant være en førende årsag til batteriproblemer
 • Følg generelle tips til at forbedre batteriets levetid ved at justere indstillingerne og slukke for unødvendige funktioner
 • Oplad iPhone til 100%, dernæst dræne batteriet og genoplade det tilbage til 100%, ofte kaldet kalibrering. Dette kan løse mange klager over batteriets sundhed, især på ældre enheder
 • Prøv at sikkerhedskopiere og genoprette enheden, og gendan derefter fra backup for at se om den forbedrer
 • Kontakt Apple Support eller besøg en Apple Store, hvis intet andet virker, har du muligvis en defekt iPhone, og de kan udføre tests for at bestemme dette. Hvis dit batteri ikke fungerer korrekt, bytter de ofte en ny enhed på stedet.

Hvis du vil enten prøve en fuld iOS-gendannelse, eller hvis du skal tage enheden til Apple for support, skal du altid sikkerhedskopiere det først, om det er at iCloud eller sikkerhedskopiere til computeren med iTunes. Uden backup kan du miste dine data og personliggørelse på iPhone og skal omkonfigurere alt igen.