iOS 9 batteri liv problemer? Tømning for hurtigt? Her er løsningen

Selv om opdatering til iOS 9 har været godt for de fleste brugere, har nogle iPhone-, iPad- og iPod touch-ejere opdaget, at deres batteri dræner hurtigere end normalt, og nu har iOS 9 givet dem en reduceret batterilevetid. Det er ret frustrerende, hvis det påvirker dig, men meget ligesom hvordan iOS 9 sænker nogle enheder, men ikke andre, er batterilevetiden ikke en universel oplevelse.

Heldigvis er der nogle universelle løsninger på batteridrænningsproblemer, så hvis du har opdaget batterilevetiden reduceret efter opdatering til iOS 9, læs videre for at hjælpe med at løse problemet.

1: Vent! Hvis du lige har opdateret til iOS 9 ...

Husk, at hvis du bare opdaterede til iOS 9 (eller andre iOS) og har eksisterende data på din enhed, skal iOS-funktioner som Spotlight gennemføre indeksering af iPhone, iPad eller iPod touch. Dette kan tage overalt fra et par minutter til mange timer afhængigt af hvor mange ting du har på din enhed, og hvor ofte du bruger det, så hvis du lige har opdateret til iOS 9 for øjeblikke siden, og har opdaget batterilevetiden er drænet uordentligt hurtigt, overvej bare at lade det sidde et stykke tid og se, om batteriet dræner sig selv. Nogle gange gør det, hvis en dag passerer og det stadig er i dårlig form, så kan du begynde at foretage justeringer.

2: Skær skærmens lysstyrke

En af de største enkeltjusteringer, du kan gøre for at forbedre batteriets levetid på iPhone eller iPad, er at reducere skærmens lysstyrke. Den nemmeste måde at gøre dette på er via Control Center:

  • Træk op fra bunden af ​​skærmen for at hente Control Center og juster lysstyrken til venstre. Jo mindre lys skærmen er, jo længere batteriet varer

Dette gør en meget mærkbar forskel, så rabat det ikke. Jo lavere skærmens lysstyrke er, jo bedre batteriet bliver, men selvfølgelig skal du finde et godt medium, så du kan bruge og læse din skærm uden at være en total batterihøns.

3: Deaktiver placeringstjenester du ikke behøver eller brug

Brug af placeringstjenester og GPS er tungt på batteriet, hvilket reducerer appbrug af disse funktioner kan forbedre batteriets levetid:

  • Åbn indstillinger, gå til Fortrolighed, vælg Beliggenhedstjenester og juster hver app til de indstillinger, der passer til, hvordan du bruger dem - indstilling til "Aldrig" eller "Under brug" efter behov

Du kan også slukke for ALLE placeringstjenester, men det anbefales kraftigt ikke, da apps som Weather, Maps og Siri alle er afhængige af at få dine positionsdata til at fungere korrekt. Hvis du nægter al lokalitetsfunktionalitet, mister du mange funktioner på enheden, så det er bedre at være specifikt, hvad du skal deaktivere og hvad du skal forlade.

4: Ditch Background App Activity

Baggrund App Refresh er en velindrettet funktion, men i praksis forsinker det ofte enheder og forårsager unødvendig batteridrænkning ved at generere aktivitet i applikationer, der ikke er aktivt i brug. Det er et spørgsmål om mening, men jeg slår personligt af denne funktion på hver iOS-enhed, jeg ejer. Jeg vil hellere have forbedret batterilevetid og ydeevne end nogle apps laver ting i baggrunden.

  • Åbn indstillinger, og gå til "Generelt", vælg "Baggrundsopdatering af baggrundsapplikationer" og drej øverste kontakt til OFF-position for at deaktivere funktionen

De fleste brugere bemærker ikke nogen forskel med at have det slået fra med hensyn til hvordan apps fungerer, men brugerne har en tendens til at se en hastighedsforøgelse og en forbedring af batteriets levetid.

5: Genstart

Endelig kan en hård genstart nogle gange efter lidt have været et stykke tid efter en opdatering, og kan ofte løse mærkelige problemer lige fra underlig opførsel til mindre problemer med batterilevetid forårsaget af en fejlproces.

Den nemmeste måde at tvinge en genstart på er at holde hjemme-knappen og tænd / sluk-knappen nede, indtil iPhone, iPad eller iPod touch genstarter sig selv, som det fremgår af  Apple-logoet, der vises på skærmen. Enheden starter selv op til startskærmen og er klar til brug igen.

Det er nogle af de bedre generelle ændringer, du kan gøre for at forbedre batteriets levetid generelt, men iOS 9 har også forbedrede batteriløsningsfunktioner, som hjælper dig med at bore det, der præcist spiser batteriets levetid. Tilgængelig fra indstillingerne App> Batteri, dette kan være et nyttigt værktøj til at afsløre, hvad der spiser batteri og hvorfor. I samme batterisektion er også den nye Low Power Mode-knap, og mens det utvivlsomt forbedrer batteriet for at få det aktiveret, er det ikke helt praktisk, da det reducerer strømforbruget, enhedsstyrken og deaktiverer mange funktioner du vil muligvis fortsætte med at bruge.

Endelig skal du huske, at du altid kan nedgradere iOS 9 til iOS 8.4.1, selvom vinduet med mulighed for det sandsynligvis lukker snart, hvilket betyder at du vil sidde fast på iOS 9 eller iOS 9.1.

Har du bemærket batterilevetiden i IOS 9 på en iPhone, iPad eller iPod touch? Måske er batterilevetiden bedre med iOS 9? Lad os vide i kommentarerne, og hvis du har nogle tricks eller tips, del dem også!